Entercash Cazinou

Entercash Cazinou

 • LV Bet Cazinou
  Metode de depozit:
  MasterCardTicketSurfSkrill 1-TapJetonJeton Wallet
  și altele...
  Rating
  9.7
  Bonus de bun venit
  100% până la 500 € + 10 rotiri suplimentare pe apă, fructe proaspete, noapte de Halloween și coacere
  +18 | Jucători noi
 • 22Bet Cazinou
  Metode de depozit:
  BizumTrustlyePay.bgBitcoin GoldMasterCard
  și altele...
  Rating
  9.5
  Bonus de bun venit
  122% bonus până la 300 €
  +18 | Jucători noi
 • Barbados Cazinou
  Metode de depozit:
  Skrill 1-TapTrustlyPaysafe CardVisaEntropay
  și altele...
  Rating
  9.6
  Bonus de bun venit
  150% până la 500 USD
  +18 | Jucători noi

ENTERCASH - O metodă fiabilă de depozit a cazinoului

Cuprins

Când vine vorba de jocuri de noroc pe cazinouri online, doriți o metodă fiabilă, rapidă și sigură de depunere și retragere a fondurilor. O platformă de plată care verifică toate casetele potrivite este EnterCash. Acest serviciu de plată funcționează în Europa și a devenit din ce în ce mai popular în rândul jucătorilor de cazinou online. În acest articol, vom arunca o privire mai atentă asupra argumentelor pro și contra utilizării Entercash ca metodă de depozit a cazinoului.

PRO -uri de Entercash ca metodă de depozit

Există mai multe avantaje pentru utilizarea EnterCash ca metodă de depozit:

 • Depozite rapide - cu EnterCash, depozitele sunt procesate instantaneu în contul dvs. de cazinou. Nu trebuie să așteptați ore sau zile, așa cum este cazul transferurilor bancare.
 • Tranzacții sigure - Una dintre cele mai mari preocupări cu privire la plățile online este securitatea tranzacțiilor. Cu toate acestea, Entercash urmează cele mai recente protocoale de securitate pentru a vă păstra informațiile și banii în siguranță. Nu trebuie să vă faceți griji pentru ca datele dvs. să fie gestionate greșit sau furate.
 • Disponibilitate largă - Entercash operează în multe țări europene, așa că există șanse mari să o poți folosi. Puteți verifica dacă banca dvs. este eligibilă pentru plățile EnterCash pe site -ul lor web.

Contra de la EnterCash ca metodă de depozit

În timp ce există mai multe pozitive pentru utilizarea EnterCash ca metodă de depozit, există câteva dezavantaje:

Retrageri - În timp ce EnterCash acceptă retrageri, nu toate cazinourile online acceptă această metodă de plată. Acest lucru poate fi frustrant dacă sunteți limitat la utilizarea EnterCash doar pentru depozite.

Țări restricționate - Entercash operează în mai multe țări europene, dar nu toate. Este important să verificați dacă EnterCash este disponibil în țara dvs. înainte de a încerca să îl utilizați.

EnterCash este o metodă recomandată de depozit de cazinou?

În general, EnterCash este o metodă de plată fiabilă și recomandată pentru cazinourile online. Acesta bifează toate casetele când vine vorba de comoditate, viteză și securitate.

 • Comoditate - Cu EnterCash, nu trebuie să faceți față timpilor de așteptare lungi sau proceselor de plată complicate. Pur și simplu selectați EnterCash ca metodă de depozit și sunteți bine să mergeți.
 • Speed ​​- Entercash se mândrește cu depozite rapide, ceea ce înseamnă că puteți începe să jucați jocurile preferate de cazinou în cel mai scurt timp.
 • Securitate - După cum am menționat anterior, Entercash urmează cele mai recente protocoale de securitate pentru a vă păstra informațiile și banii în siguranță.

Folosind Entercash la cazinourile online

Utilizarea Entercash la cazinourile online este simplă. Iată cum să o faci:

 • Pasul 1 - Accesați secțiunea casier din cazinoul online ales și selectați EnterCash ca metodă de plată.
 • Pasul 2 - Introduceți suma pe care doriți să o depuneți în contul dvs. de cazinou.
 • Pasul 3 - Veți fi redirecționat către pagina de conectare a băncii dvs., unde va trebui să introduceți acreditările. Acest pas este necesar în scopuri de autentificare.
 • Pasul 4 - Confirmați tranzacția, iar fondurile dvs. vor fi disponibile în contul dvs. de cazinou instantaneu.

Entercash ca metodă de retragere

EnterCash acceptă, de asemenea, retragerile de la cazinourile online. Cu toate acestea, nu toate cazinourile online acceptă EnterCash ca metodă de retragere. Va trebui să verificați cu cazinoul ales pentru a vedea dacă oferă EnterCash ca opțiune. Dacă o fac, procesul de retragere este simplu:

 • Pasul 1 - Accesați secțiunea casier a cazinoului online și selectați EnterCash ca metodă de retragere.
 • Pasul 2 - Introduceți suma pe care doriți să o retrageți și confirmați tranzacția.
 • Pasul 3 - Fondurile dvs. vor fi procesate înapoi în contul dvs. bancar prin EnterCash.

Concluzie

Entercash este un serviciu de plată excelent pentru jucătorii de cazinou online. Este rapid, sigur și convenabil. Singurul dezavantaj este că nu toate cazinourile acceptă Entercash ca metodă de retragere, dar acest lucru se schimbă pe măsură ce mai multe cazinouri adoptă acest serviciu de plată. Vă recomandăm să utilizați EnterCash pentru tranzacțiile dvs. de cazinou online.

Entercash Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este Entercash?

EnterCash este o metodă de plată bancară instantanee care permite clienților să efectueze tranzacții direct din conturile lor bancare la cazinouri online.

Cum funcționează Entercash?

Pentru a utiliza EnterCash, clienții trebuie mai întâi să se asigure că banca lor este asociată cu serviciul de plată. Apoi selectează EnterCash ca metodă de plată dorită la cazinoul online și se conectează la contul lor bancar online. Plata este apoi procesată, iar fondurile devin disponibile imediat în contul de cazinou al clientului.

Entercash este sigur de utilizat?

Da, EnterCash este sigur de utilizat, deoarece serviciul folosește cea mai recentă tehnologie de criptare pentru a se asigura că toate tranzacțiile sunt sigure. De asemenea, clienții nu trebuie să -și partajeze detaliile contului bancar cu cazinoul, ceea ce adaugă un strat suplimentar de securitate.

Există taxe asociate cu utilizarea EnterCash?

Nu de obicei, de obicei, nu există taxe asociate cu utilizarea EnterCash pentru a face depozite de cazino. Cu toate acestea, clienții ar trebui să se verifice cu banca lor pentru a se asigura că nu vor fi efectuate taxe suplimentare.

Cât durează transferul fondurilor cu EnterCash?

Tranzacțiile EnterCash sunt procesate instantaneu, astfel încât fondurile ar trebui să fie disponibile imediat în contul de cazinou al clientului.

Pot să -mi retrag câștigurile cu Entercash?

Nu, Entercash poate fi utilizat doar pentru depozitele de cazino. Clienții vor trebui să selecteze o metodă alternativă de retragere pentru a -și încasa câștigurile din cazinou.

Există limite de tranzacție atunci când utilizați EnterCash?

Da, pot exista limite de tranzacție atunci când utilizați EnterCash, în funcție de banca clientului. Clienții ar trebui să se verifice cu banca lor pentru limitele lor de tranzacție specifice.

Ce cazinouri online acceptă Entercash ca metodă de plată?

Entercash este acceptat la o varietate de cazinouri online, iar lista este în continuă creștere. Clienții se pot verifica cu cazinoul online preferat pentru a vedea dacă acceptă EnterCash ca metodă de plată.