Liberty Reserve Cazinou

Liberty Reserve Cazinou

 • Rizk Cazinou
  Metode de depozit:
  EutellerPaysafe CardiDebitInteracEcoPayz
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  100% până la 100 USD (până la 700 de lire sterline în bonus de bun venit la primele 5 depozite)
  +18 | Jucători noi
 • All Slots Cazinou
  Metode de depozit:
  Rapid TransfereZeeWalletinstaDebitSkrillMasterCard
  și altele...
  Rating
  9.6
  Bonus de bun venit
  100% până la €/100 $ + 100 rotiri bonus pe Avalon: The Lost Kingdom Slot
  +18 | Jucători noi
 • Casino Triomphe Cazinou
  Metode de depozit:
  Bank Wire TransferMasterCardWebMoneySkrillSkrill
  și altele...
  Rating
  9.8
  Bonus de bun venit
  100% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi

Liberty Reserve ca metodă de depozitare a cazinourilor - o imagine de ansamblu

Cuprins

Liberty Reserve este un serviciu de monedă digitală fondat în 2006. Permite utilizatorilor să efectueze tranzacții online, inclusiv depozite și retrageri la cazinourile online. Compania operează în conformitate cu legile și reglementările financiare, ceea ce asigură siguranța conturilor utilizatorilor.

Liberty Reserve este o opțiune de plată flexibilă care permite utilizatorilor să transfere bani altor utilizatori, să cumpere bunuri sau servicii online și să depună fonduri la cazinourile online. Serviciul a câștigat popularitate în rândul jucătorilor de cazino datorită sistemului său de tranzacții eficient și sigur.

Avantajele utilizării Liberty Reserve la cazinourile online

Unul dintre avantajele principale ale utilizării rezervației Liberty la cazinourile online este procesul său de tranzacție rapid și simplu. Depozitele sunt procesate imediat, ceea ce înseamnă că jucătorii pot începe să joace jocurile preferate la scurt timp după depunere. Retragerile sunt, de asemenea, procesate rapid, fondurile reflectând în conturile respective ale utilizatorilor într -o perioadă scurtă.

Detaliile utilizatorilor sunt păstrate confidențiale și nu se împărtășesc informații financiare cu cazinoul. Drept urmare, utilizatorii Liberty Reserve pot tranzacționa cu cazinouri online în mod anonim. Toate tranzacțiile sunt criptate cu caracteristici de securitate de înaltă tehnologie, punând mintea utilizatorilor în largul lor în ceea ce privește problemele de securitate.

Absența taxelor de tranzacție este un avantaj suplimentar al utilizării Liberty Reserve ca metodă de depozit online a cazinoului. În loc de taxe, Liberty Reserve generează venituri din cursurile sale de schimb, care sunt mai accesibile în comparație cu alte opțiuni de plată.

 • Nu sunt implicate taxe de tranzacție
 • Tranzacții rapide și sigure
 • Tranzacții anonime
 • Nu există detalii financiare partajate cu cazinoul

Dezavantaje ale utilizării Liberty Reserve la cazinourile online

Absența reglementării de la instituțiile financiare este unul dintre principalele dezavantaje ale utilizării Liberty Reserve la cazinourile online. Spre deosebire de alte opțiuni de plată, cum ar fi PayPal, Liberty Reserve nu oferă protecție utilizatorilor dacă există o dispută cu cazinoul.

Datorită naturii sale anonime, unele cazinouri online ar putea percepe taxe mai mari utilizatorilor de rezervă Liberty, deoarece nu le pot confirma identitatea. Au existat cazuri limitate de activități frauduloase săvârșite folosind Liberty Reserve și, ca atare, cazinourile s -ar putea feri de a -l accepta ca metodă de depozit.

Mai puține cazinouri online acceptă Rezerva Liberty ca opțiune de plată în comparație cu alte metode de plată convenționale. Cu toate acestea, popularitatea rezervației Liberty este în creștere și ne așteptăm ca mai multe cazinouri online să o îmbrățișeze ca metodă de depozit în viitor.

Cum se depune și se retrage fonduri folosind Liberty Reserve

Depunerea de fonduri folosind Liberty Reserve este un proces simplu. După ce ați deschis un cont cu serviciul, accesați secțiunea casier a cazinoului online preferat și selectați Liberty Reserve ca opțiune de plată. Urmați instrucțiunile de pe ecran, introduceți suma pe care doriți să o depuneți și confirmați-vă plata. Fondurile dvs. se vor reflecta imediat în contul dvs. de cazinou.

Pentru a retrage fonduri folosind Liberty Reserve, accesați secțiunea Casier și selectați Liberty Reserve ca opțiune de retragere preferată. Introduceți suma pe care doriți să o retrageți, urmați instrucțiunile și confirmați tranzacția. Fondurile vor dura puțin pentru a reflecta în contul dvs. de rezervă Liberty, de obicei în 24 de ore.

 • Înscrieți -vă pentru un cont Liberty Reserve
 • Mergeți la secțiunea casier din cazinoul online preferat
 • Selectați Liberty Reserve ca opțiune de plată
 • Introduceți suma depozitului și confirmați -vă plata
 • Pentru a retrage fonduri, selectați Liberty Reserve ca opțiune de retragere preferată
 • Introduceți suma pe care doriți să o retrageți și confirmați tranzacția
 • Fondurile se vor reflecta în contul dvs. de rezervă Liberty în termen de 24 de ore

Concluzie

În concluzie, Liberty Reserve este o opțiune de plată eficientă și sigură pentru jucătorii de cazinou online. Permite tranzacții rapide și anonime, fără taxe de tranzacție. Cu toate acestea, este esențial să rețineți că este nereglementat și, ca atare, utilizatorii ar trebui să tranzacționeze cu precauție. Sperăm că ghidul nostru cuprinzător v -a oferit toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la utilizarea Liberty Reserve ca metodă de depozit a cazinoului.

Liberty Reserve Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este Liberty Reserve?

Liberty Reserve a fost un sistem de monedă digitală care a permis utilizatorilor să efectueze plăți online instantanee și sigure. De atunci a fost închis de guvernul SUA.

Pot folosi Liberty Reserve pentru a face depozite la cazinourile online?

Da, unele cazinouri online obișnuiau să accepte Liberty Reserve ca metodă de plată. Cu toate acestea, de la oprirea, acest lucru nu mai este posibil.

Există taxe asociate cu utilizarea Liberty Reserve pentru depozitele de cazino?

Liberty Reserve nu a perceput nicio taxă pentru efectuarea depozitelor. Cu toate acestea, este posibil să fi fost supus taxelor de la cazinou sau banca dvs. în funcție de politicile lor.Liberty Reserve a oferit caracteristici de securitate pentru plățile online?Liberty Reserve a folosit caracteristici de securitate de ultimă generație pentru a proteja informațiile personale și financiare ale utilizatorilor. Cu toate acestea, a fost închis din cauza îngrijorărilor legate de spălarea banilor și a altor activități ilegale.

Liberty Reserve a oferit caracteristici de securitate pentru plățile online?

Există multe metode alternative de plată disponibile pentru a fi utilizate pentru depozitele de cazinou online, inclusiv carduri de credit, carduri de debit, portofele electronice precum PayPal și chiar criptomonede precum Bitcoin.

Ce metode alternative de plată sunt disponibile pentru depozitele online de cazino?

În timp ce utilizarea Liberty Reserve nu indică neapărat un cazinou online de încredere, este întotdeauna important să vă faceți cercetările înainte de a face un depozit. Căutați cazinouri cu reputație bună, licențe și asigurați -vă că utilizează furnizori de plăți de renume.

Pot avea încredere în cazinourile online care oferă Liberty Reserve ca metodă de plată?

Limitele de depunere cu rezerva Liberty ar varia în funcție de cazinou și ar trebui să verificați direct cu fiecare cazinou pentru a stabili dacă există limite în loc. Mai mult, de când Liberty Reserve a fost închisă, disponibilitatea acestei metode a încetat.