Mercury Cazinou

Mercury Cazinou

 • Cea mai buna oferta
  Playamo Cazinou
  Metode de depozit:
  DogecoinSofortVenus PointComepayDineroMail
  și altele...
  Rating
  9.5
  Bonus de bun venit
  100% până la 250 € + 100 rotiri bonus
  +18 | Jucători noi
 • Casinonic Cazinou
  Metode de depozit:
  NetellerMaestroVisaSticPayPaysafe Card
  și altele...
  Rating
  9.7
  Bonus de bun venit
  200% fără bonus de înscriere la limită
  +18 | Jucători noi
 • GetSlots Cazinou
  Metode de depozit:
  NetellerSkrillinstaDebitVenus PointBitcoin Cash
  și altele...
  Rating
  9.4
  Bonus de bun venit
  100% până la 500 € + 100 rotiri gratuite, primul bonus de depozit
  +18 | Jucători noi
 • LuckyElf Cazinou
  Metode de depozit:
  DogecoinMiFinityVisaNetellerMaestro
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  150% până la 2 000 € + 50 rotiri bonus
  +18 | Jucători noi

Mercur ca metoda depozitului de cazino: o revizuire informativă

Cuprins

Mercur este o metodă populară de plată pentru jucătorii de cazinou online din multe țări din întreaga lume. Este o modalitate rapidă și sigură de a face depozite și de a retrage câștigurile din contul dvs. preferat de cazinou online. Această metodă de plată a fost dezvoltată de Fluid Payments LLC și este disponibilă doar pentru utilizatorii din Statele Unite. Drept urmare, multe cazinouri care acceptă Mercur sunt vizate în mod special către jucătorii din SUA.

Beneficiile utilizării mercurului ca metodă de depozit a cazinoului

Beneficiile utilizării mercurului ca metodă de depozit a cazinoului includ:

 • Tranzacții rapide și sigure: Plățile de mercur sunt procesate rapid și în siguranță, asigurându -vă că puteți începe să jucați jocurile preferate de cazinou fără întârziere.
 • Fără taxe suplimentare: Multe cazinouri online nu percep nicio taxă suplimentară pentru depozite și retrageri făcute prin Mercur.
 • Ușor de folosit: Mercur este o metodă de plată ușor de utilizat care nu necesită abilități sau cunoștințe tehnice speciale.
 • Alegerea metodelor de plată: Vă puteți finanța contul de mercur folosind o varietate de metode de plată, inclusiv transferuri bancare, carduri de credit și alte metode de plată electronică.
 • Limite mari de câștig: Mercur permite limite de câștig mari, astfel încât să puteți retrage câștiguri semnificative într -o singură tranzacție.

Dezavantajele utilizării mercurului ca metodă de depozit a cazinoului

Cu toate acestea, există unele dezavantaje potențiale ale utilizării mercurului ca metodă de depozit a cazinoului. Acestea includ:

 • Disponibilitate numai pentru jucătorii din SUA: Mercur este disponibil doar pentru jucătorii din SUA, ceea ce înseamnă că jucătorii din alte țări nu îl pot folosi pentru tranzacții de cazinou online.
 • Întârzieri de retragere: Retragerile făcute prin Mercur pot dura 2-3 zile lucrătoare până la procesare, ceea ce este mai lent decât alte portofele electronice și metodele de plată.
 • Limite de tranzacție: Mercur impune limite de tranzacție, ceea ce poate să nu fie suficient pentru role mari sau jucători care doresc să retragă sume semnificative de câștiguri.
 • Acceptare limitată a cazinourilor: Nu toate cazinourile online acceptă Mercur ca metodă de plată.

Cum se folosește Mercur ca metodă de depozit a cazinoului

Pentru a utiliza Mercur ca metodă de depozit a cazinoului, trebuie să creați un cont de mercur și să -l conectați la contul dvs. bancar sau la cardul de credit. Iată pașii pe care trebuie să -i urmați:

 1. Accesați site -ul web Mercury și înscrieți -vă pentru un cont nou.
 2. Verificați -vă adresa de e -mail și numărul de telefon pentru a vă activa contul.
 3. Conectați -vă contul bancar sau cardul de credit la contul dvs. Mercur.
 4. Accesați secțiunea casier din cazinoul dvs. online preferat și selectați Mercur ca metodă de plată preferată.
 5. Introduceți suma pe care doriți să o depuneți și urmați prompturile pentru a finaliza tranzacția.

Cele mai bune cazinouri care acceptă depozitele de mercur

Deși nu toate cazinourile online acceptă Mercur ca metodă de plată, multe dintre cele mai bune cazinouri orientate către SUA o fac. Unele dintre cele mai populare cazinouri care acceptă depozitele de mercur includ:

 • Cardroom Americas
 • Bovada
 • Grand Poker
 • Cazinou de aprindere
 • Intertop

Concluzie

Mercur este o metodă de plată convenabilă și sigură pe care jucătorii din SUA o pot folosi pentru a face depozite și retrageri din conturile lor de cazinou online. Deși este posibil să nu fie disponibil în toate țările, oferă o platformă ușor de utilizat, timpi de procesare rapidă și fără taxe suplimentare pentru tranzacții. Cu toate acestea, există unele dezavantaje potențiale de care trebuie să fie conștienți, cum ar fi întârzierile de retragere și limitele tranzacțiilor. În general, Mercur este o opțiune bună pentru noi jucătorii care doresc să aibă o metodă de plată fără probleme și sigure pentru cazinourile lor online preferate.

Mercury Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este mercurul ca metodă de depozit de cazinou?

Mercur este o opțiune de plată a cazinourilor online care oferă utilizatorilor depozite rapide, ușoare și fiabile, care le permit să joace jocurile lor preferate de cazinou.

Mercur este o metodă sigură pentru a face un depozit de cazinou?

Da, Mercur este una dintre cele mai sigure metode pentru a face depozite de cazino. Ei folosesc tehnologie de ultimă generație pentru a vă asigura că informațiile dvs. personale și financiare sunt păstrate în siguranță și în siguranță.

Care sunt taxele pentru utilizarea Mercur pentru a face un depozit de cazinou?

Mercur percepe o taxă pentru serviciile lor, dar suma exactă a taxei poate varia în funcție de cazinoul online pe care îl alegeți. În general, vă puteți aștepta să plătiți între 1% și 3% pentru utilizarea mercurului ca metodă de depozit.

Există limitări la suma de bani pe care o pot depune folosind mercur?

Limita pentru depozite care folosesc mercur poate varia de la un cazinou la altul. În cele mai multe cazuri, suma maximă pe care o puteți depune simultan este de aproximativ 1000-5000 USD.

Cât de rapid sunt făcute depozitele folosind Mercur?

Depozitele făcute folosind Mercur sunt de obicei instantanee, ceea ce înseamnă că puteți începe să jucați jocurile preferate de cazinou imediat ce faceți depozitul.

Există promoții bonus disponibile pentru utilizarea Mercur ca metodă de depozit?

Da, unele cazinouri online oferă bonusuri și promoții speciale pentru jucătorii care folosesc Mercur ca metodă de depozit preferată. Prin urmare, ar trebui să consultați fila Promoții din cazinoul pe care îl jucați pentru a vedea dacă există recompense suplimentare pentru utilizarea Mercur.

Toate cazinourile online acceptă Mercur ca metodă de plată?

Nu, nu toate cazinourile online acceptă Mercur ca opțiune de plată. Ar trebui să verificați opțiunile de depozit la cazinoul la alegere înainte de a vă înscrie.

Pot să -mi retrag câștigurile cazinoului folosind Mercur?

Nu, mercurul nu este disponibil ca metodă de retragere. Va trebui să selectați o altă metodă de plată, cum ar fi un transfer bancar sau un e-wallet, pentru a vă retrage câștigurile cazinoului.