PayNearMe Cazinou

PayNearMe Cazinou

 • Roobet Cazinou
  Metode de depozit:
  BitcoinEthereum
  și altele...
  Rating
  9.8
  Bonus de bun venit
  200% până la 200 $ + 50 rotiri gratuite pe banane cool
  +18 | Jucători noi
 • Super Slots Cazinou
  Metode de depozit:
  VisaMasterCardPrepaid ATMCLICK2PAYWestern Union
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  200% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi
 • MagicRed Cazinou
  Metode de depozit:
  Paysafe CardPayPalTrustlyBank Wire TransferPayPal
  și altele...
  Rating
  9.5
  Bonus de bun venit
  300% bonus de depozit de potrivire + 35 rotiri bonus
  +18 | Jucători noi
 • JoyCasino Cazinou
  Metode de depozit:
  NetellerQIWITrustlyEcoPayzYandex Money
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  280% bonus sloturi
  +18 | Jucători noi

Revizuirea metodei de depozit a cazinoului Paynearme

Cuprins

PayNearMe este o opțiune populară de plată pentru jucătorii de cazinou online care preferă să folosească numerar pentru a -și finanța contul de joc fără a -și dezvălui informațiile bancare. Această metodă de plată a fost utilizată de peste 27.000 de companii din Statele Unite, de la magazinele convenabile până la companiile de plată. În această revizuire, vom explora avantajele și dezavantajele utilizării PayNearMe ca metodă de depozit al cazinoului.

Cum funcționează PayNearMe

PayNearMe este o platformă de plată care permite persoanelor fizice sau întreprinderilor să efectueze plăți în numerar în locațiile de vânzare cu amănuntul. Jucătorii de cazinouri online pot utiliza PayNeArme pentru a -și finanța contul de cazinou selectând opțiunea de plată pe pagina de plată a cazinoului, introducând suma pe care doresc să o depună și selectând cel mai apropiat magazin de vânzare cu amănuntul participant. Playerului va fi furnizat cu un cod de bare, pe care îl poate accesa pe telefonul lor sau le va imprima, apoi îl va duce la magazinul de vânzare cu amănuntul selectat pentru a efectua o plată în numerar. După finalizarea plății, fondurile vor fi transferate imediat în contul de cazinou al jucătorului.

 • Avantajele PayNearMe ca metodă de depozit de cazinou:

1. Opțiune de plată sigură și anonimă

PayNearMe este o opțiune de plată sigură și sigură pentru jucătorii de cazinou online care preferă să nu -și împărtășească informațiile bancare sau personale. Jucătorii pot efectua plăți folosind numerar, ceea ce înseamnă că detaliile lor financiare nu sunt niciodată expuse la cazinoul online. În plus, jucătorii pot rămâne anonimi în tranzacțiile lor, deoarece PayneArMe nu necesită înregistrare sau crearea unui cont.

2. Depozite rapide și instantanee

Depozitele PayNearme sunt procesate instantaneu, ceea ce înseamnă că jucătorii pot începe să joace imediat jocurile lor de cazinou preferate. Spre deosebire de alte opțiuni de depozit care pot dura câteva zile până la procesare, PayNeArMe se asigură că fondurile sunt disponibile în contul jucătorului imediat după confirmarea plății.

3. O gamă largă de locații de vânzare cu amănuntul

PayNearMe are o rețea vastă de locații de vânzare cu amănuntul din Statele Unite, ceea ce face ușor pentru jucători să acceseze o locație de plată convenabilă. Jucătorii pot alege dintre peste 27.000 de locații de plată, inclusiv magazine convenabile, supermarketuri și magazine de droguri, pentru a -și finaliza plata.

Dezavantaje ale PayneArme ca metodă de depozit a cazinourilor

1. Taxe

PayNeArMe percepe o taxă pentru fiecare tranzacție făcută prin intermediul platformei lor. Taxa este de obicei între 3-5% din valoarea depozitului, ceea ce poate crește semnificativ costul depozitului. În timp ce unele cazinouri online pot alege să absoarbă taxa, majoritatea le transmite jucătorului.

2. Sume limitate de depozit

PayNearMe are o limită a sumei care poate fi depusă pe tranzacție. Suma maximă pe tranzacție este de 500 USD, ceea ce poate să nu fie suficient pentru role mari sau jucători cu bancroluri mai mari.

 • Concluzie:

În general, PayNearMe este o opțiune de plată sigură și anonimă pentru jucătorii de cazinou online care preferă să folosească numerar pentru a -și finanța contul. Este rapid, convenabil și disponibil pe scară largă în Statele Unite. Cu toate acestea, taxele și sumele de depozit limitate pot face mai puțin atractivă pentru unii jucători. Pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză, jucătorii ar trebui să ia în considerare nevoile lor de depozit, bugetul și costurile asociate utilizării PayNeaMe înainte de a -l selecta ca opțiune de depozit.

PayNearMe Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este PayNearme și cum funcționează?

PayNearMe este un serviciu de plată care vă permite să efectuați plăți online fără a utiliza un card de credit sau de debit. Pentru a utiliza PayNeArMe, va trebui să creați un cont și să selectați suma depozitului. Apoi, vi se va oferi un cod de bare pentru a vă prezenta la un magazin participant 7-Eleven, unde puteți plăti în numerar. Odată ce plata dvs. va fi procesată, fondurile vor fi disponibile în contul dvs. de cazinou online.

PayNearMe este o metodă de plată sigură și sigură?

Da, PayneArMe este o metodă de plată sigură și sigură. Ei folosesc criptarea standard a industriei pentru a vă proteja informațiile personale și financiare. În plus, PayneArMe nu stochează informațiile financiare pe serverele lor, ceea ce înseamnă că detaliile dvs. nu riscă să fie furate.

Pot folosi PayNearMe pentru a -mi retrage câștigurile din cazinou?

Nu, din păcate, PayneArme poate fi folosit doar pentru a face depozite la cazinou. Va trebui să alegeți o metodă de plată diferită pentru retrageri, cum ar fi un transfer bancar sau un portofel electronic.

Există taxe pentru utilizarea PayNeArme ca metodă de depozit?

Da, există o mică taxă asociată cu utilizarea PayNeArme. Taxa variază în funcție de suma depozitului, dar de obicei este în jur de 3,99 USD sau mai puțin. Cu toate acestea, unele cazinouri pot acoperi aceste taxe, așa că este întotdeauna o idee bună să verificați mai întâi cu cazinoul.

Cât durează ca depozitul meu de plată pentru a fi creditat în contul meu de cazinou?

Depozitul va fi creditat în contul dvs. de cazinou instantaneu odată ce plata a fost procesată. Cu toate acestea, este important de menționat că poate dura ceva timp pentru ca plata să fie procesată, în special în perioadele de vârf sau dacă există probleme cu plata.

Care sunt limitările la depozitele PayNearME?

Limitările depozitelor PayneArme variază în funcție de cazinou și de suma pe care o depuneți. În general, suma minimă a depozitului este de 10 USD, în timp ce valoarea maximă a depozitului poate varia de la 500 la 1.000 USD pe tranzacție. Cu toate acestea, unele cazinouri pot avea limitări diferite, așa că asigurați -vă că le verificați înainte de a face un depozit.

Este disponibil PayNearME în toate țările?

Nu, PayneArMe este disponibil doar în Statele Unite. În plus, este disponibil numai la cazinourile participante care acceptă PayNeArMe ca metodă de depozit.

Ce ar trebui să fac dacă am o problemă folosind PayNearMe la cazinou?

Dacă întâmpinați probleme atunci când utilizați PayNeArMe la cazinoul online, trebuie să contactați echipa de asistență pentru clienți a cazinoului pentru asistență. Aceștia vă vor putea ajuta să rezolvați orice probleme și să vă asigurați că depunerea dvs. este creditată în contul dvs.