Paysera Cazinou

Paysera Cazinou

 • Slots Plus Cazinou
  Metode de depozit:
  instaDebitMasterCardSkrillMoney OrderNeteller
  și altele...
  Rating
  9.4
  Bonus de bun venit
  Casino Bella Vegas - 100% până la €/$/500 £ + 50 rotiri gratuite
  +18 | Jucători noi
 • Super Cazinou
  Metode de depozit:
  instaDebitSkrillMasterCardSkrillSwitch
  și altele...
  Rating
  9.5
  Bonus de bun venit
  100% până la 150 € (până la 1 000 € Bonus de bun venit la primele 5 depozite)
  +18 | Jucători noi
 • GTbets Cazinou
  Metode de depozit:
  NetellerDirect CashBank Wire TransferSkrillQuick Cash
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  100% până la 100 EUR + 100 FS, WAGER х45
  +18 | Jucători noi
 • Lake Palace Cazinou
  Metode de depozit:
  NetellerSkrillMasterCardNetellerVisa
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  100% până la 400 € Bonus de depozit 1
  +18 | Jucători noi
 • Wildblaster Cazinou
  Metode de depozit:
  instaDebitMaestroMobile CommerceNetellerVisa
  și altele...
  Rating
  9.4
  Bonus de bun venit
  150% până la 500 USD
  +18 | Jucători noi

Metoda Paysera Pentru Depunerea de Bani La Cazinouri online

Cuprins

Paysera este O Metode Populară și SigurĂ PENTRU A FACE DEPUMERI șI RETRAGERI DE BANI LA ​​CAZINOURILE ONLINE. A fost FondatĂ -în lituania în 2004 și sunt acum peste un milion de utilizatori în întreaga lume. Este O opțiune PopularĂ PRINTRE JUCĂTORII DIN ROMÂNIA, DARITĂ SIGURANțEI șI UșURINțEI UTILIZĂRII șI DARITĂ FAPTULUI CĂ NU ESE NECESARĂ CONTULUI BANCAR.

Pentru A Utiliza Paysera La Cazinouri Online, Trebuie SĂ CREAțI UN CONT PE SITE-UL LOR OFICAL șI SĂ ADĂUGAțI Fonduri în Contul DVS. Paysera. Dupaaea, puteți față transferul de bani către contul cazinoului. Este important de Mențiat CĂ NU TOATE CAZINOURILE ONLINE ACCEPTĂ PAYSASA CA METODĂ DE PLATĂ. De aceea, asigurați-VĂ CĂCAGAțI DACĂ PAYSERA ESTE DEPONIBIL ÎNATTE DE A VĂ ÎNSCRIE LA UN CAZINOU ONLINE.

Avantaje Ale Paysera CA Metodoto de Depunere și Retragere la Cazinouri Online

Una dintre celeb mai mari Avantaje ale Paysera este Siguranța Tranzacțiilor. Toate Tranzacțiile Sunt Criptate și securizate prin Utilizreaa tehnologiei ssl (strat de soclu securizat). Acest Lucru Îi OFERĂ JUCĂTORULUI O PROTECțIE MAXIMĂ ÎMMPOTRIVA FRAUDELOR șI A HACKERILOR.

De Asemenea, Paysera este o Metodoto RapidĂ și ușoaraț de a față depuneri și retrageri. În majoritatea cazurilor, banii sunt transferați în contul cazinoului în mai puțin de 24 de minere. De Asemenea, JUCĂTORII POT SĂ-șI RETRAGĂ CâșTIGURILE ÎN CONTULUI PAYSERA, CEEA CE CEA PCOCESUL DE RETRAGERE Mai Simplu și Mai Rapid. Acest Lucru Îi Permite JUCĂTORULUI SE SE BUCURE Mai Rapid de CâșTigurile.

Un alt Avantaj al UtilizĂrii Paysera este CĂ CĂ NU ESTE NECESAR UN CARD DE Credit Sau UN CONT BANCAR PENTRU A FACE DEPUMERI șI RETRAGERI. Acest Lucru Este Ideal Pentru Jucatorii Care nu de doresc SĂ-șI DEZVĂLUIE INFORMALEțIILE PERSANALE și Financiare.

On Plus, Paysera Este Una Dintre celeb mai convenabil Metode de PlatĂ DARITĂ Tarifelor Mici de Tranzacționare. De exempli, este posibil posibil nu nu Fiesar SĂ Achitați o taxe pentru transferul de bani cĂtre un cazinou online, în timp ce taxele pentru retrageri pot fi de obicei mai mici mici dec, celebele ele altor metode de plato.

Dezavantaje Ale UtilizĂrii Paysera CA Metodode de Depunere și Retragere La Cazinouri Online

Una dintre Principal de dezavantaje ale UtilizĂrii Paysera este Faptul CĂ NU TOATE CAZINOURILE ONLINE ACCEPTĂ ACESTĂ METODĂ DE PLATĂ. În plus, pot exista cazinouri îngrijire perceptip taxe mai mari decți cele mai pentru alte metode de plata. De aceea, este important ca jUCĂTORURI

O AlTĂ LIMITARE ESTE CĂ UTILIZAREA PAYSERA POATE FI RESTRICHIONATĂ - -ÎN ANUMITE țĂRI. În acest caz, jUCĂTORII TREBUIE SE SE ASIGURE CĂ PAYSERA ESTE ACCEPTATĂ -IN țARA LOR ELNATTE DE A ANCEPE SĂ JOACE LA CAZINOURILE ONLINE.

Cum SĂ UTILIZAțI PAYSERA CA METODĂ DE DEPUMERE LA CAZINOURI

Pentru A Utiliza Paysera La Cazinourile Online, Trebuie SĂ URMAțI ACEșTI Pași Simpli:

 • CREAțI UN CONT PAYSERA PE SITE-UL OFICAL
 • Adiugați fonduri în contul pataysera
 • SelectAți Cazinoul Online Care AcceptĂ PAYSERA CA METODĂ DE PLATĂ
 • Transferați banii către contul cazinoului online

De aici, puteți începe să jucați jocurile cazinoului și să ayncepeți să vĂ bucurați de procesul de joc.

Cum SĂ UTILIZAțI PAYSERA CA METODĂ DE RETRAGERE LA CAZINOURI

Pentru a Retrage Bani Prin Paysera La Cazinouri Online, Trebuie mai întâi SĂ Verificați Daca Cazinoul Online Acceptați AceastĂ Metodați de Platm. În general, procesul este similar cu cel pentru depunerea de bani:

 • Selectați opțiunea de retragere de pe site-ul cazinoului
 • SelectAți PaySera CA Metodoto de Retragere
 • Introduceți Suma de Retragere și Adresa DVS. De e-mail pataysera
 • Confirmați retragerea

Concluzie

PAYSEASE ESTE O OPțIUNE POPULARĂ șI SigurĂ PENTRU DEPUMEA șI RETRAGEA DE BANI LA ​​CAZINOURILE ONLINE. Cu toate acestea, nu toate cazinourile online acceptă paysera catododo de platiz, iar utilizare sa poate fi restrictatĂ în unele țĂri. General, Avantajele UtilizĂrii Acestei Metode DepĂșESC DEZAVANTAJELE VÂNZĂRI, ASTFEL ENCATA PAYSERA ESTE O OPțIUNE BUNE PENTRU JUCĂTORII CARE DOREC SA-șI Protejeze Informațiile Personale și Financiare și SĂ beneficiile de tranzac.

Paysera Cazinouri: întrebări frecvente

1. Ce Este Paysera?

PAYSESA ESTE O Platforma DigitalĂ de PlatĂ CARIEAREARĂ Servicii de Tranzacționare Online, Transferuri BanCare și PLĂțI PRIN INTERMEIL MOBILULUI.

2. Pot Utiliza Paysera CA Metodoto de Depunere în Cazinouri online?

Da, paysera este acceptate ca metodode de depunere în multe cazinouri online în românia.

3. Este Sigur Sigur Utilizează Paysera la Cazinourile online?

Da, paysera este o metodoto de plata sigură și securizată pentru depunerile la cazinourile online, Iar toate tranzacțiile sunt protejate prin criptare ssl.

4. CE Taxe se applicĂ la utilizare pataysera la cazinourile online?

Paysera nu percepe taxe pentru utilizare sa la cazinourile online, dar cazinoul poate percepe o taxe de procesare pentru depozitele efectate prin paysera.

5. Îngrijire Este Limita MaximĂ de Depunere Prin Paysera La Cazinourile Online?

Limita MaximĂ de Depunere Prin Paysera La Cazinourile Online Variaza în funcție de Cazinou, Dar de Obicei Este între 500 și 10.000 de Ron Pe Tranzacție.

6. Cât Timp Dureaze Depunerile PRIN PAYSERA LA CAZINOURILE ONLINE?

Depunerile prin Paysera la Cazinourile Online Sunt Procesați -n Mod Normal instantaneu, Iar Fondurile Sunt Disponibil IMediat În Contul JUCĂTORULOR.

7 7

Da, Multe Cazinouri Online Permis Retragerile de Fonduri Prin Praysera, dar înainte de a face o retragere este necesar so Verificați dacĂ Acestae MetodeSe Estee DisponibilĂ la Cazinoul Respectiv.

8. Există taxe pentru retrageri prin paysera de la cazinourile online?

Paysera nu percepe taxe pentru retrageri, dar cazinoul poate percepe o anumită taxe de procesare în funcție de sumă sau de numărul de retrageri efectuate entr-un anumit interval de timp.