Solo Cazinou

Solo Cazinou

 • Betfair Cazinou
  Metode de depozit:
  QIWIPayPalMaestroNetellerNeteller
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  200% până la 200 USD
  +18 | Jucători noi
 • Vegas Palms Cazinou
  Metode de depozit:
  JCBMonetaNeosurfVisau net
  și altele...
  Rating
  9.8
  Bonus de bun venit
  100% până la 400 USD
  +18 | Jucători noi
 • Royal Vegas Cazinou
  Metode de depozit:
  NeosurfMultibancoBank Wire TransferSoloEntropay
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  100% până la 300 €
  +18 | Jucători noi
 • Vegas Slot Cazinou
  Metode de depozit:
  SoloinstaDebitBank Wire TransferNetellerNeteller
  și altele...
  Rating
  9.1
  Bonus de bun venit
  Welcome Bonus 100% până la 30 mbtc
  +18 | Jucători noi
 • Sunmaker Cazinou
  Metode de depozit:
  UkashSkrillNetellerEcoPayzVisa
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  200% până la 200 USD
  +18 | Jucători noi

Solo ca metodă de depozit al cazinoului - Informații și revizuire

Cuprins

Dacă sunteți un pasionat de cazinou online, știți cât de important este să aveți opțiuni de plată convenabile și sigure pentru a vă depune și retrage fondurile.

În această recenzie, vă vom oferi toate informațiile esențiale despre solo ca metodă de depozit a cazinourilor și de ce ar putea fi o alegere bună pentru dvs.

Ce este solo?

Solo este un sistem de plată a cardurilor de debit care a fost introdus pentru prima dată în Marea Britanie în 1997. A fost lansat de schema de carduri de comutare și a câștigat popularitate în rândul consumatorilor datorită simplității și securității sale.

Mai târziu, schema de carduri de comutare a fost contopită cu Maestro, care acum face parte din Mastercard. Drept urmare, cardurile solo nu mai sunt emise, iar cele existente au fost înlocuite cu carduri Maestro.

Cum funcționează solo?

Solo a funcționat ca un card de debit standard, legat de contul dvs. bancar. Când ați făcut un depozit la un cazinou online, suma a fost dedusă din soldul dvs. bancar și creditată în contul dvs. de cazinou.

Solo a fost acceptat la diverse cazinouri online și a fost utilizat pe scară largă în rândul jucătorilor din Marea Britanie. Cu toate acestea, întrucât cardul nu mai este emis, s -ar putea să nu fie disponibil ca opțiune de depunere la multe cazinouri online.

 • Solo a fost o metodă de plată sigură, deoarece a necesitat un număr de PIN pentru a autoriza tranzacțiile
 • Acesta a oferit tranzacții directe între contul bancar al jucătorului și contul de cazinou, fără intermediari
 • Nu avea taxe suplimentare pentru depozite sau retrageri

Solo este o alegere bună pentru depozitele de cazino?

Solo a fost o metodă de plată fiabilă pentru depozitele de cazinou, dar din moment ce nu mai este emisă, s -ar putea să nu fie disponibilă la toate cazinourile online. Ar trebui să verificați dacă cazinoul dvs. preferat acceptă solo sau dacă există alte opțiuni de plată alternative disponibile, cum ar fi Maestro sau alte carduri de debit.

Dacă cazinoul dvs. acceptă solo, poate fi o opțiune bună, deoarece este o metodă de plată sigură și simplă, fără taxe suplimentare. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați că banca dvs. permite tranzacțiile de jocuri de noroc cu cardul solo, deoarece unele bănci pot bloca astfel de tranzacții.

 • Solo este o metodă de plată simplă și sigură
 • Nu are taxe suplimentare pentru depozite sau retrageri
 • Ar trebui să verificați dacă banca dvs. permite tranzacțiile de jocuri de noroc cu solo

Poate fi utilizat solo pentru retragerile cazinourilor?

Întrucât Solo era un card de debit, acesta ar putea fi folosit și pentru retrageri. Când ați retras câștigurile din contul de cazinou, suma a fost creditată la soldul cardului solo și puteți să o utilizați pentru alte achiziții sau să o retrageți de la un bancomat.

Cu toate acestea, la fel ca în cazul depozitelor, s -ar putea ca Solo să nu fie disponibil ca opțiune de retragere la multe cazinouri online, deoarece nu mai este emis. Ar trebui să verificați dacă cazinoul dvs. acceptă solo pentru retrageri sau dacă există alte opțiuni alternative disponibile.

Alternative la Solo pentru depozitele și retragerile de cazino

Dacă cazinoul dvs. online nu acceptă solo sau dacă preferați alte metode de plată, există mai multe opțiuni alternative disponibile:

 • MAESTRO - Deoarece cardurile solo au fost înlocuite de Maestro, aceasta poate fi o alternativă bună pentru jucătorii din Marea Britanie. Maestro este acceptat pe scară largă la cazinourile online și funcționează ca un card de debit standard
 • Carduri de debit Visa/Mastercard sau de credit - Cardurile de credit și debit sunt cele mai frecvente opțiuni de plată la cazinourile online, iar majoritatea cazinourilor acceptă carduri Visa și MasterCard
 • E-portofele-E-portolele, cum ar fi PayPal, Neterler, Skrill și altele, oferă tranzacții rapide și sigure între contul dvs. bancar și contul dvs. de cazinou

Concluzie

Solo a fost o metodă populară de plată pentru depozitele și retragerile online de cazinouri și a fost utilizată pe scară largă în rândul jucătorilor din Marea Britanie. Cu toate acestea, întrucât cardul nu mai este emis, s -ar putea să nu fie disponibil la multe cazinouri online.

Dacă cazinoul dvs. acceptă solo, poate fi o alegere bună pentru o metodă de plată sigură și simplă, fără taxe suplimentare. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați că banca dvs. permite tranzacțiile de jocuri de noroc cu Solo și ar trebui să verificați dacă cazinoul dvs. acceptă și solo pentru retrageri.

Dacă solo nu este disponibil, există mai multe opțiuni alternative din care puteți alege, cum ar fi Maestro, Visa/MasterCard sau E-Wallets. Indiferent de metoda de plată pe care o alegeți, asigurați -vă că este fiabilă, sigură și convenabilă pentru dvs.

Solo Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este solo?

Solo este un tip de card de debit care poate fi utilizat pentru a face achiziții online, inclusiv depozite la cazinourile online.

Cum pot obține un card solo?

Puteți obține un card solo de la băncile participante și uniunile de credit din Marea Britanie.

Pot folosi solo pentru a face depozite la cazinourile online?

Da, Solo poate fi utilizat pentru a face depozite la multe cazinouri online care acceptă cardurile de debit ca metodă de plată.

Există taxe asociate cu utilizarea solo la cazinourile online?

Depinde de cazinou. Unele cazinouri pot percepe o taxă pentru utilizarea Solo ca metodă de plată, în timp ce altele nu.

Solo este o metodă de plată sigură și sigură pentru depozitele online de cazino?

Da, Solo este o metodă de plată sigură și sigură pentru depozitele online de cazino. Tranzacțiile sunt procesate folosind tehnologie avansată de criptare pentru a asigura securitatea informațiilor dvs. personale și financiare.

Pot să -mi retrag câștigurile folosind solo?

Nu, solo nu poate fi folosit pentru a retrage câștigurile din cazinourile online. Va trebui să alegeți o altă metodă de plată, cum ar fi transferul bancar sau portofelul electronic.

Există restricții privind suma pe care o pot depune folosind solo?

Depinde de cazinou. Unele cazinouri pot avea limite de depozit minime sau maxime pentru tranzacțiile solo. Consultați asistența pentru clienți a cazinoului pentru mai multe informații.

Cât durează să apară un depozit solo în contul meu de cazinou?

Depozitele solo sunt de obicei procesate instantaneu, ceea ce înseamnă că fondurile ar trebui să apară în contul dvs. de cazinou imediat după finalizarea tranzacției.