Trustly Cazinou

Trustly Cazinou

 • 1xBet Cazinou
  Metode de depozit:
  MasterCardPayeerNordeaPayKwikPrivat24
  și altele...
  Rating
  9.1
  Bonus de bun venit
  200% până la 400 USD
  +18 | Jucători noi
 • Casino Planet Cazinou
  Metode de depozit:
  MuchBetterJeton WalletMiFinityNetellerPaysafe Card
  și altele...
  Rating
  9.6
  Bonus de bun venit
  100% până la £/€/300/3000 $ NOK + 200 rotiri bonus pe slotul Dead Book of Dead
  +18 | Jucători noi
 • Shangri La Live Cazinou
  Metode de depozit:
  RippleSkrillNetellerVisaPerfect Money
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  100% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi
 • Bob Cazinou
  Metode de depozit:
  QIWIecoVoucherVisaEPSMaestro
  și altele...
  Rating
  9.5
  Bonus de bun venit
  100% până la £/$/100 € + 25 rotiri bonus
  +18 | Jucători noi
 • Paradise Cazinou
  Metode de depozit:
  instaDebitMasterCardNetellerMobile CommerceQIWI
  și altele...
  Rating
  9.4
  Bonus de bun venit
  100% până la 250 USD
  +18 | Jucători noi

Depozite de cazinou cu încredere: o revizuire cuprinzătoare

Cuprins

Încredere este o metodă de plată care permite clienților să efectueze plăți online sigure direct din conturile lor bancare. Înființată în 2008 la Stockholm, Suedia, compania și -a câștigat rapid o reputație de furnizor principal de servicii de plată online în Europa.

Prin integrarea cu peste 6.300 de bănci din 29 de țări europene, în mod sigur le permite clienților să efectueze plăți online cu ușurință și comoditate. Spre deosebire de metodele tradiționale de plată, Trustly este o modalitate rapidă și sigură de a transfera fonduri fără a fi nevoie de carduri de credit sau de debit.

Cum funcționează cu încredere

Sistemul de plată de încredere este simplu și simplu. Pentru a utiliza cu încredere ca metodă de depozit la un cazinou online, clienții trebuie să creeze mai întâi un cont de încredere.

Clienții pot alege dintr -o gamă largă de bănci și pot transfera bani direct din conturile lor bancare către cazinoul online. Tranzacțiile sunt procesate în timp real, ceea ce înseamnă că depozitele sunt creditate aproape instantaneu.

Când vine vorba de retrageri, jucătorii pot folosi, de asemenea, cu încredere pentru a -și încasa câștigurile direct în conturile lor bancare. Retragerile sunt, de asemenea, procesate în timp real, ceea ce înseamnă că jucătorii își pot primi fondurile în câteva minute.

 • Încredere susține cu încredere mai mult de 6.300 de bănci din toată Europa.
 • Tranzacțiile sunt procesate în timp real, ceea ce înseamnă că depozitele și retragerile sunt aproape instantanee.
 • În mod sigur este o metodă de plată sigură care nu necesită clienților să utilizeze carduri de credit sau debit.

Beneficiile depozitelor de cazinou de încredere

Există numeroase avantaje pentru a utiliza încredere ca metodă de depozit la cazinourile online. Iată doar câteva:

1. Tranzacții rapide și sigure: În mod sigur este o metodă de plată care este rapidă și sigură. Tranzacțiile sunt procesate în timp real, ceea ce înseamnă că depozitele sunt creditate aproape instantaneu. În plus, Trustly folosește tehnologia de criptare de ultimă generație pentru a proteja informațiile financiare și personale ale clienților.

2. Fără taxe suplimentare: Încredere este un serviciu gratuit pentru clienți. Spre deosebire de alte metode de plată, Trustly nu percepe taxe suplimentare pentru efectuarea depozitelor sau retragerilor la cazinourile online.

3. Nu este nevoie de carduri de credit sau de debit: În mod sigur este o metodă de plată care nu solicită clienților să utilizeze carduri de credit sau debit. În schimb, clienții pot transfera fonduri direct din conturile lor bancare către cazinoul online.

4. Disponibil în mai multe țări: Încredere este disponibilă în 29 de țări europene, ceea ce o face o opțiune convenabilă pentru clienții din toată regiunea.

 • În mod sigur este o metodă de plată rapidă și sigură, care oferă numeroase beneficii jucătorilor de cazinou online.
 • Încredere este un serviciu gratuit care nu percepe comisioane suplimentare ale clienților.
 • În mod sigur, nu solicită clienților să utilizeze carduri de credit sau debit, ceea ce îl face o opțiune sigură și convenabilă.
 • Încrederea este disponibilă în 29 de țări europene.

Dezavantajele depozitelor de cazinou de încredere

În ciuda numeroaselor sale avantaje, Trustly are, de asemenea, câteva dezavantaje de care ar trebui să fie conștienți clienții. Iată câteva contra de utilizare a încrederii:

1. Disponibilitate limitată: Deși este disponibil în multe țări europene, acesta nu este disponibil în toate regiunile. Aceasta înseamnă că este posibil ca unii clienți să nu poată folosi cu încredere ca metodă de depozit la cazinourile lor online preferate.

2. Fără taxe de încărcare: Deoarece în încredere este un transfer bancar direct, nu este posibil ca clienții să facă taxe după ce a fost făcută un depozit. Acest lucru înseamnă că, dacă un client face un depozit din greșeală sau își schimbă părerea, nu va putea să -și recupereze fondurile.

3. Fără bonusuri: Unele cazinouri online nu oferă bonusuri clienților care folosesc în încredere ca metodă de depozit. Acesta poate fi un dezavantaj pentru jucătorii care caută cele mai bune oferte posibile.

 • Încredere are câteva dezavantaje, inclusiv disponibilitate limitată și incapacitatea de a face taxe de taxare sau de a primi bonusuri.

Concluzie

În mod sigur este o modalitate rapidă, sigură și convenabilă de a face depozite și retrageri la cazinourile online. Permițând clienților să transfere fonduri direct din conturile lor bancare, Trustly oferă numeroase beneficii față de metodele de plată tradiționale.

Cu toate acestea, clienții ar trebui să fie conștienți și de limitările de încredere, inclusiv de disponibilitatea limitată și de incapacitatea de a face taxe de taxare sau de a primi bonusuri la unele cazinouri online.

În general, este o opțiune excelentă pentru clienții care apreciază viteza, securitatea și comoditatea în metodele lor de plată online. Alegând să folosească cu încredere ca metodă de depozit, jucătorii se pot bucura de tranzacții rapide și sigure, fără a fi nevoie de carduri de credit sau de debit.

Trustly Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este cu încredere?

În mod sigur este o metodă de plată online care vă permite să efectuați tranzacții instantanee și sigure din contul dvs. bancar, fără a fi nevoie de un card sau un e-portofel.

Cum funcționează cu încredere?

Când alegeți cu încredere ca metodă de depozit la un cazinou online, veți fi redirecționat către site -ul dvs. bancar online. Apoi, va trebui să vă conectați la contul dvs. bancar și să confirmați tranzacția. Fondurile vor fi transferate instantaneu și în siguranță din contul dvs. bancar la soldul dvs. de cazinou.

Există taxe pentru utilizarea de încredere la cazinourile online?

Nu, cu încredere nu percepe taxe pentru depozitele sau retragerile de cazinou online. Cu toate acestea, banca dvs. poate percepe taxe pentru utilizarea serviciului, așa că este mai bine să le consultați în prealabil.

Este în mod sigur în siguranță de utilizat la cazinourile online?

Da, cu încredere este o metodă de plată sigură și sigură. Compania este autorizată și reglementată de autoritatea suedeză de supraveghere financiară și folosește criptare avansată pentru a vă proteja datele personale și financiare.

Ce cazinouri online acceptă cu încredere?

Există multe cazinouri online care acceptă cu încredere ca metodă de plată, inclusiv site-uri de top, precum Leovegas, Casumo și Betway.

Pot să -mi retrag câștigurile folosind încredere?

Da, multe cazinouri online permit jucătorilor să facă retrageri folosind încredere. Acest lucru înseamnă că vă puteți transfera câștigurile din soldul cazinoului în contul dvs. bancar instantaneu și în siguranță.

Există o limită pentru cât pot depune folosind Trustly?

Limitele de depozit pentru tranzacțiile de încredere vor varia în funcție de cazinoul online pe care îl utilizați. Cu toate acestea, unele cazinouri pot avea limite minime de depozit, de obicei cuprinse între 10 și 20 USD.

Tranzacțiile de încredere sunt instantanee?

Da, tranzacțiile de încredere sunt instantanee. Acest lucru înseamnă că puteți începe să jucați jocurile preferate de cazinou imediat ce fondurile sunt transferate în soldul cazinoului.