Western Union Cazinou

Western Union Cazinou

 • Super Slots Cazinou
  Metode de depozit:
  VisaMasterCardPrepaid ATMCLICK2PAYWestern Union
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  200% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi
 • Betfair Cazinou
  Metode de depozit:
  QIWIPayPalMaestroNetellerNeteller
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  200% până la 200 USD
  +18 | Jucători noi
 • William Hill Cazinou
  Metode de depozit:
  FundSendVisaSafetyPayNordeaPOLi
  și altele...
  Rating
  9.5
  Bonus de bun venit
  200% până la 200 lire sterline
  +18 | Jucători noi
 • Sports Betting Cazinou
  Metode de depozit:
  Bitcoin CashSkrillJCBSofortEthereum
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  100% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi
 • JoyCasino Cazinou
  Metode de depozit:
  NetellerQIWITrustlyEcoPayzYandex Money
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  280% bonus sloturi
  +18 | Jucători noi

Uniunea occidentală ca metodă de depozitare a cazinourilor: pro și contra

Cuprins

Western Union este un furnizor de servicii de plată de încredere de peste 150 de ani. Este utilizat pe scară largă pentru trimiterea și primirea de bani pe tot globul. Dar este o opțiune bună pentru depozitele online de cazino? Să aruncăm o privire mai atentă.

Avantajele utilizării Western Union ca metodă de depozitare a cazinourilor

Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării Western Union este comoditatea pe care o oferă. Nu aveți nevoie de un cont bancar sau de un card de credit pentru a trimite sau primi bani. Puteți pur și simplu să mergeți la un agent Western Union sau să folosiți platforma online și să trimiteți/să primiți numerar în câteva minute.

Când vine vorba de depozite online de cazino, Western Union poate fi o opțiune excelentă pentru jucătorii care nu au un card de credit sau un cont PayPal. Multe cazinouri online acceptă transferuri de uniune occidentale, așa că este ușor să găsești un cazinou care să permită această metodă de plată.

Un alt avantaj al utilizării Western Union este anonimatul pe care îl oferă. Dacă nu doriți ca tranzacțiile dvs. de cazinou să apară pe situațiile bancare sau pe cardul de credit, aceasta poate fi o opțiune bună pentru dvs. Western Union nu împărtășește informațiile dvs. personale cu receptorul, astfel încât să vă puteți menține activitatea de cazinou online privată.

 • Nu este nevoie de un cont bancar sau un card de credit
 • Acceptat de multe cazinouri online
 • Oferă anonimat

Dezavantajele utilizării Western Union ca metodă de depozitare a cazinourilor

Cel mai mare dezavantaj al utilizării Western Union este taxele. Western Union percepe atât expeditorul, cât și receptorul pentru serviciile lor. Taxele pot fi destul de mari, mai ales dacă trimiteți/primiți o sumă mare de bani. În plus, este posibil ca cursurile de schimb valutare să nu fie în favoarea ta.

Un alt dezavantaj al utilizării Western Union este timpul necesar pentru ca transferul să treacă. În timp ce depozitele online sunt de obicei instantanee, poate dura până la câteva zile pentru ca transferurile de uniune occidentale să fie finalizate. Acesta poate fi un dezavantaj pentru jucătorii care doresc să înceapă să joace imediat.

În cele din urmă, utilizarea Uniunii occidentale implică unele riscuri. Trimiterea de numerar prin poștă sau împărtășirea informațiilor dvs. personale online vă poate pune în pericol de fraudă sau furt de identitate. Este important să vă asigurați că trimiteți/primiți bani de la o sursă de încredere.

 • Taxe mari
 • Proces de transfer lent
 • Potențial de fraudă sau furt de identitate

Concluzie

Western Union poate fi o opțiune bună pentru jucătorii care nu au un card de credit sau un cont PayPal și pentru cei care doresc să își păstreze activitatea online de cazinou privat. Cu toate acestea, s -ar putea ca taxele mari și procesul de transfer lent să nu merite pentru unii jucători. Este important să cântăriți pro și contra înainte de a decide dacă Western Union este metoda de depozit potrivită pentru dvs.

Western Union Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este Western Union?

Western Union este un serviciu global de plată care permite persoanelor fizice sau întreprinderilor să trimită și să primească bani de oriunde în lume. Este în jurul anului 1851 și este unul dintre cele mai vechi și mai de încredere servicii de plată disponibile.

Cum pot face un depozit la un cazinou folosind Western Union?

Pentru a face un depozit la un cazinou folosind Western Union, trebuie să găsiți mai întâi un cazinou care să accepte această metodă de plată. După ce ați făcut acest lucru, va trebui să mergeți într -o locație a agentului Western Union și să utilizați numerar pentru a trimite suma pe care doriți să o depuneți în contul bancar al cazinoului. Va trebui să furnizați cazinoului MTCN (numărul de control al transferului de bani) pentru a vă confirma plata.

Este sigur să folosești Western Union pentru a face un depozit la un cazinou?

Da, este sigur să folosești Western Union pentru a face un depozit la un cazinou. Western Union are o reputație de lungă durată pentru furnizarea de servicii de plată sigure și fiabile. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați întotdeauna că aveți de -a face cu un cazinou de renume pentru a evita eventualele probleme potențiale.

Cât durează ca depunerea mea să fie creditată în contul meu de cazinou?

Timpul necesar pentru ca depunerea dvs. să fie creditate în contul dvs. de cazinou va depinde de timpii de procesare ale Western Union și de politicile de procesare a plăților cazinoului. În general, poate dura până la 24 de ore pentru ca depunerea dvs. să fie creditată în contul dvs.

Ce taxe taxează Western Union pentru depunerea unui depozit la un cazinou?

Western Union percepe o taxă pentru serviciile sale de transfer de bani. Taxa va depinde de suma de bani pe care o trimiteți și de locația pe care o trimiteți. În plus, cazinoul poate percepe o taxă de procesare pentru depozitele efectuate folosind Western Union.

Există o sumă minimă sau maximă de depozit atunci când utilizați Western Union la un cazinou?

Sumele minime și maxime de depozit vor varia în funcție de cazinoul pe care îl utilizați. Va trebui să verificați cu cazinoul pentru a vedea care sunt cerințele lor de depunere. În plus, Western Union are propriile sume minime și maxime de transfer de care va trebui să fiți conștienți.

Pot să -mi retrag câștigurile folosind Western Union?

Unele cazinouri vă pot permite să vă retrageți câștigurile folosind Western Union. Cu toate acestea, acest lucru va depinde de politicile cazinoului și dacă acceptă uniunea occidentală ca metodă de retragere. Va trebui să verificați cu cazinoul pentru a vedea ce opțiuni sunt disponibile pentru dvs.

Ce se întâmplă dacă am probleme cu depozitul meu Western Union la un cazinou?

Dacă aveți probleme cu depozitul Western Union la un cazinou, ar trebui să contactați mai întâi echipa de asistență pentru clienți a cazinoului pentru asistență. Dacă nu sunt în măsură să vă ajute, puteți contacta echipa de asistență pentru clienți Western Union pentru asistență suplimentară.