Entropay Cazinou

Entropay Cazinou

 • 1xBet Cazinou
  Metode de depozit:
  MasterCardPayeerNordeaPayKwikPrivat24
  și altele...
  Rating
  9.1
  Bonus de bun venit
  200% până la 400 USD
  +18 | Jucători noi
 • Spartan Slots Cazinou
  Metode de depozit:
  SofortEthereumSkrillPaper CheckMoney Transfer
  și altele...
  Rating
  9.4
  Bonus de bun venit
  200% până la 200 USD
  +18 | Jucători noi
 • MrMega Cazinou
  Metode de depozit:
  EntropayMasterCardEcoPayzSkrillNeteller
  și altele...
  Rating
  9.1
  Bonus de bun venit
  100% până la 150 € + 100 rotiri bonus (la 2 și 3 depozit)
  +18 | Jucători noi
 • Captain Cooks Cazinou
  Metode de depozit:
  SwedbankEcoPayzKalibra CardMasterCardSofort
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  100 de șanse de a câștiga jackpot -ul pentru doar 5 lire sterline
  +18 | Jucători noi
 • 1xSlots Cazinou
  Metode de depozit:
  QIWITrustlyWebMoneyATM OnlineDash
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  100% până la 500 USD
  +18 | Jucători noi

Entropay ca metodă de depozit a cazinoului

Cuprins

Entropay este un card virtual preplătit care poate fi utilizat pentru a efectua achiziții și plăți online. Acesta a fost lansat în 2003 și a devenit rapid o opțiune populară de plată în industria de jocuri online.

Unul dintre principalele avantaje ale utilizării Entropay ca metodă de depozit a cazinourilor este faptul că este acceptat pe scară largă pe site -urile de jocuri online. În plus, întrucât este un card preplătit, puteți cheltui doar ceea ce ați încărcat pe card, ceea ce vă poate ajuta să vă mențineți bugetul pentru jocuri de noroc sub control.

Cum se folosește Entropay la cazinourile online

Pentru a utiliza Entropay ca metodă de depozit a cazinoului, mai întâi trebuie să vă înscrieți pentru un cont gratuit pe site -ul Entropay. După ce ați creat un cont și ați verificat identitatea, puteți încărca fonduri pe cardul virtual folosind cardul dvs. de credit sau de debit.

După ce ați încărcat fonduri pe cardul dvs. Entropay, puteți apoi să vizitați pagina de casier a cazinoului online și să selectați Entropay ca metodă de depozit. Vi se va solicita apoi să introduceți detaliile cardului dvs. Entropay și suma pe care doriți să o depuneți. Fondurile ar trebui să fie creditate în contul dvs. de cazinou aproape imediat.

 • Acceptat pe scară largă pe site -urile de jocuri online
 • Natura preplătită ajută la gestionarea bugetului pentru jocuri de noroc
 • Ușor de folosit

Entropay ca metodă de retragere

Pe lângă faptul că este o metodă populară de depozitare a cazinourilor, Entropay poate fi utilizat și pentru a face retrageri din contul dvs. de cazinou online. Cu toate acestea, este important să rețineți că nu toate cazinourile online oferă Entropay ca metodă de retragere, așa că ar trebui să vă consultați cu cazinoul ales înainte de a face o retragere.

Dacă Entropay este oferit ca metodă de retragere, procesul este în general destul de simplu. Va trebui să selectați Entropay ca metodă de retragere și să introduceți detaliile cardului dvs. și suma pe care doriți să o retrageți. Fondurile ar trebui să fie creditate înapoi pe cardul dvs. Entropay în câteva zile lucrătoare, după care puteți să le utilizați pentru a face depozite suplimentare sau pentru a le retrage în contul dvs. bancar.

Avantajele utilizării Entropay ca metodă de depozit a cazinoului

Există mai multe avantaje pentru utilizarea Entropay ca metodă de depozit a cazinoului. În primul rând, așa cum am menționat anterior, este acceptat pe scară largă pe site -urile de jocuri online, așa că nu ar trebui să aveți probleme să găsiți un cazinou care să îl accepte. În plus, faptul că este un card preplătit înseamnă că puteți cheltui doar ceea ce ați încărcat pe card, astfel încât să vă puteți gestiona cu ușurință bugetul pentru jocuri de noroc.

Un alt avantaj al utilizării Entropay este faptul că este o opțiune de plată sigură. Deoarece nu este necesar să furnizați informații personale sau financiare cazinoului atunci când faceți un depozit folosind Entropay, detaliile dvs. sunt păstrate în siguranță.

 • Acceptat pe scară largă pe site -urile de jocuri online
 • Natura preplătită ajută la gestionarea bugetului pentru jocuri de noroc
 • Opțiune de plată sigură

Dezavantaje ale utilizării Entropay ca metodă de depozit a cazinoului

Deși există multe avantaje în utilizarea Entropay ca metodă de depozit a cazinourilor, există și câteva dezavantaje de luat în considerare. Unul dintre principalele dezavantaje este faptul că există taxe asociate cu utilizarea serviciului.

De exemplu, atunci când încărcați fonduri pe cardul dvs. Entropay folosind un card de credit sau de debit, vi se va percepe o taxă de 4,95%. În mod similar, atunci când faceți o retragere pe cardul dvs. Entropay, vi se poate percepe o taxă de până la 1,95% (în funcție de locația dvs.).

Un alt dezavantaj potențial al utilizării Entropay este faptul că este un card preplătit virtual. Deși acest lucru poate fi un avantaj în ceea ce privește securitatea, acesta poate fi, de asemenea, incomod dacă doriți să vă retrageți fondurile într -o locație fizică (cum ar fi o sucursală bancară) sau dacă preferați să utilizați numerar.

 • Taxe asociate cu utilizarea serviciului
 • Este posibil ca cardul preplătit virtual să nu fie convenabil pentru toată lumea

Concluzie

În general, Entropay este o opțiune fiabilă și sigură pentru depunerea și retragerea fondurilor din contul dvs. de cazinou online. Este acceptat pe scară largă pe site -urile de jocuri online, iar natura preplătită a cardului vă poate ajuta să vă gestionați bugetul pentru jocuri de noroc.

Cu toate acestea, este important să fiți conștienți de taxele asociate utilizării serviciului și să luați în considerare dacă un card preplătit virtual este cea mai bună opțiune pentru nevoile dvs. Acestea fiind spuse, dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de plată sigure și convenabile pentru jocurile dvs. de cazinou online, Entropay merită cu siguranță luată în considerare.

Entropay Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este Entropay?

Entropay este un card preplătit virtual care poate fi utilizat ca metodă de plată la cazinourile online și alți comercianți online. Este o modalitate sigură și sigură de a face depozite și retrageri fără a împărtăși informații personale sau bancare.

Cum obțin un cont Entropay?

Vă puteți înscrie pentru un cont Entropay vizitând site -ul lor și urmând procesul de înregistrare. Va trebui să furnizați câteva informații personale și să vă finanțați contul cu un card de credit sau de debit.

Pot folosi Entropay la toate cazinourile online?

Nu, nu toate cazinourile online acceptă Entropay ca metodă de plată. Cu toate acestea, un număr tot mai mare de cazinouri încep să -l accepte datorită ușurinței sale de utilizare și a nivelului ridicat de securitate.

Există o taxă pentru utilizarea Entropay la cazinourile online?

Da, poate exista o taxă pentru utilizarea Entropay la cazinourile online. Taxele variază în funcție de cazinou și de valoarea depozitului sau a retragerii. Asigurați -vă că citiți termenii și condițiile cazinoului pentru mai multe informații.

Cât timp durează ca depozitele și retragerile să fie procesate cu Entropay?

Depozitele efectuate cu Entropay sunt de obicei procesate instantaneu, în timp ce retragerile pot dura câteva zile pentru procesare în funcție de politicile cazinoului. Cu toate acestea, acest lucru poate depinde și de timpul de procesare al băncii dvs.

Entropay este o metodă de plată sigură și sigură?

Da, Entropay este o metodă de plată sigură și sigură. Informațiile dvs. personale și financiare sunt păstrate confidențiale și sigure, iar Entropay folosește tehnologie avansată de criptare pentru a vă proteja datele.

Ce monede pot folosi cu Entropay?

Entropay acceptă mai multe monede, inclusiv euro, dolari americani, lire sterline și multe altele. Asigurați -vă că consultați cazinoul pentru a vedea ce monede acceptă.

Pot folosi Entropay atât pentru depozite, cât și pentru retrageri?

Da, Entropay poate fi utilizat atât pentru depozite, cât și pentru retrageri la cazinourile online. Cu toate acestea, este posibil ca unele cazinouri să nu permită retragerile folosind Entropay, așa că asigurați -vă că consultați termenii și condițiile cazinoului.