Flint Cazinou

Flint Cazinou

 • Grand Bay Cazinou
  Metode de depozit:
  Direct Bank TransferChequeVisaMasterCardiDEAL
  și altele...
  Rating
  9.6
  Bonus de bun venit
  200% până la 400 USD
  +18 | Jucători noi
 • Casino Superlines Cazinou
  Metode de depozit:
  BitcoinSuomen VerkkomaksutEntropayUseMyServicesPurplePay
  și altele...
  Rating
  9.4
  Bonus de bun venit
  400% până la 1 000,00 € Bonus de depozit 1
  +18 | Jucători noi
 • Box24 Cazinou
  Metode de depozit:
  WebMoneyChequee-CheckPOLiBank Wire Transfer
  și altele...
  Rating
  9.6
  Bonus de bun venit
  100% până la 200 USD
  +18 | Jucători noi

PRO -urile și contra de a folosi Flint ca metodă de depozit a cazinoului

Cuprins

Flint este o platformă de plată mobilă fondată în 2011. Permite utilizatorilor să proceseze cu ușurință plățile cardului de credit și debit pe smartphone -urile lor fără niciun hardware suplimentar. Ca metodă de depozitare a cazinourilor, Flint oferă atât avantaje, cât și dezavantaje.

PRO -uri de Flint ca metodă de depozit de cazinou

1. Securitate: Flint este conform PCI, ceea ce înseamnă că respectă standardele de securitate stabilite de Consiliul pentru standardele de securitate din industria cardurilor de plată. Acest lucru asigură că informațiile dvs. de plată sensibile sunt sigure și sigure.

2. Comoditate: Flint este ușor de utilizat și nu necesită niciun hardware suplimentar. Puteți prelucra plăți direct de pe smartphone -ul dvs., ceea ce face ca depunerea într -un cont de cazinou rapid și fără probleme.

3. Plătiri rapide: Deoarece Flint procesează plăți în timp real, cazinourile vă pot aproba și prelucra rapid depozitele. Aceasta înseamnă că puteți începe să vă jucați imediat jocurile preferate, fără întârziere.

 • 4. Taxe fără lună: Flint percepe doar o taxă de tranzacție mică pentru fiecare plată procesată. Aceștia nu percep nicio taxă lunară, ceea ce este un plus pentru jucătorii care nu doresc să suporte cheltuieli suplimentare atunci când fac depozite.
 • 5. Suport multi-monedă: Flint acceptă mai multe monede, ceea ce este benefic pentru jucătorii care nu folosesc dolarul american ca monedă principală. Acest lucru face ca depunerea și retragerea fondurilor mai convenabile.

Contra de Flint ca metodă de depozit de cazinou

1. Disponibilitate limitată: Flint este disponibil în prezent numai pentru comercianții din SUA. Aceasta înseamnă că jucătorii din afara SUA nu pot folosi Flint ca metodă de depozit a cazinoului.

2. Disponibilitate la cazinourile online: Nu toate cazinourile online acceptă Flint ca metodă de plată. Jucătorii trebuie să verifice cu cazinoul lor online specific pentru a confirma dacă Flint este acceptat înainte de a încerca să depună fonduri.

3. Fără opțiune de retragere: Flint este disponibil doar ca metodă de depozit la cazinourile online. Jucătorii nu pot folosi platforma pentru a -și retrage câștigurile

Concluzie

În general, Flint este o opțiune convenabilă și sigură pentru jucătorii care doresc să depună depozite în contul lor de cazinou online. Cu toate acestea, jucătorii trebuie să fie conștienți de faptul că Flint este disponibil doar în SUA și nu toate cazinourile online acceptă această metodă de plată. În plus, jucătorii nu pot folosi Flint ca metodă de retragere. Ca în cazul oricărei metode de plată, este important să citiți termenii și condițiile înainte de a face depozite pentru a vă asigura că metoda de depozit se potrivește nevoilor dvs. specifice.

Flint Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este Flint și cum funcționează?

Flint este o aplicație de plată mobilă care permite utilizatorilor să depună depozite rapide și ușoare în conturile lor de cazinou, fără a fi nevoie să introducă informații bancare sensibile. Flint trage fonduri direct din contul dvs. bancar folosind transferuri bancare instantanee.

Flint este o opțiune de plată sigură pentru cazinourile online?

Da, Flint folosește același nivel de securitate ca și banca ta. Ei folosesc tehnologie de criptare de top pentru a se asigura că toate informațiile dvs. personale și financiare sunt păstrate în siguranță și private.

Ce țări susțin depozitele de flint?

Flint funcționează în prezent doar în Statele Unite, deci este disponibil doar pentru jucătorii din SUA.

Pot retrage fonduri din contul meu de cazinou folosind Flint?

Nu, Flint acceptă în prezent doar depozitele de cazino. Va trebui să utilizați o altă metodă de plată pentru a vă retrage câștigurile.

Cât costă să folosești Flint pentru a face depozite de cazino?

Flint nu percepe nicio taxă pentru utilizarea serviciului lor. Cu toate acestea, banca dvs. poate percepe o taxă mică pentru transferuri instantanee.

Care este suma minimă și maximă de depozit pe care o pot face folosind Flint?

Sumele minime și maxime pentru depozitele de flint vor varia în funcție de cazinoul la care joci. Verificați la cazinoul dvs. specific pentru limitele de depozit.

Cât durează ca depozitul meu de flint să fie creditate în contul meu de cazinou?

Depozitele de flint sunt de obicei creditate în contul dvs. de cazinou în câteva secunde de la aprobarea tranzacției. Cu toate acestea, poate dura puțin mai mult în perioadele de vârf sau dacă există probleme cu tranzacția dvs.

Pot folosi Flint pentru a face depozite de cazino pe computerul desktop sau laptop?

Nu, Flint este o aplicație mobilă și este disponibilă doar pe dispozitivele iOS și Android.