Ilixium Cazinou

Ilixium Cazinou

 • Bets.io Cazinou
  Metode de depozit:
  LitecoinEthereumBitcoin CashIlixiumDogecoin
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  Până la 1 BTC + 100 FS
  +18 | Jucători noi
 • 7Bit Cazinou
  Metode de depozit:
  Rapid TransferMaestroRapid TransferNetellerInterac
  și altele...
  Rating
  9.6
  Bonus de bun venit
  5000 USD sau 5BTC+ 100 FS
  +18 | Jucători noi
 • mBit Cazinou
  Metode de depozit:
  BitcoinLitecoinEthereumLitecoinBitcoin
  și altele...
  Rating
  9.1
  Bonus de bun venit
  Casino roșu norocos 1.000 USD
  +18 | Jucători noi
 • Aztec Riches Cazinou
  Metode de depozit:
  eKontoMonetaMultibancoEutellerEntropay
  și altele...
  Rating
  9.8
  Bonus de bun venit
  50% până la 50 USD, primul bonus de depozit
  +18 | Jucători noi
 • Vegas Country Cazinou
  Metode de depozit:
  EPSNordeaeKontou netEntropay
  și altele...
  Rating
  9.6
  Bonus de bun venit
  100% până la 30 mbtc
  +18 | Jucători noi

Ilixium ca o metodă de depozit fiabilă și convenabilă pentru cazinourile online

Cuprins

Jocurile de noroc online au devenit mai populare ca niciodată, cu un număr tot mai mare de jucători care își petrec timpul liber la cazinourile online. Cu toate acestea, nu toți jucătorii se simt confortabil împărtășind detaliile lor de plată cu operatorii de cazinouri online. În plus, mulți jucători caută o metodă de plată mai rapidă și mai ușor de utilizat, astfel încât să poată începe să joace imediat. Ilixium este o aplicație de plată mobilă care a apărut ca o soluție la aceste probleme.

Ilixium este o aplicație de plată relativ nouă, care se conectează direct la conturile bancare de utilizator, pentru a permite tranzacții rapide și sigure pentru tranzacții online. Aplicația servește ca portofel digital și oferă o alternativă excelentă la metodele tradiționale de plată care implică un proces de verificare complicat.

PRO și contra de utilizarea Ilixium ca metodă de depozit a cazinoului

Ilixium oferă multe avantaje pentru jucătorii de cazinou online, dar are și câteva dezavantaje care merită luate în considerare.

  .
 • Pro:
  • .
  • Plăți ușoare și sigure: cu Ilixium, jucătorii de cazino trebuie să -și furnizeze numărul de telefon mobil pentru a crea un cont și a -l conecta la contul lor bancar. Acest lucru face ca depunerea fondurilor pentru cazinourile online să fie rapid și sigur.
  • .
  • Abordare mobilă First: Ilixium a fost concepută în principal pentru utilizatorii de telefonie mobilă, ceea ce îl face perfect pentru jucătorii care preferă să joace jocuri de cazino pe smartphone -urile sau tabletele lor.
  • .
  • Taxe mici de tranzacție: Ilixium percepe comisioane de tranzacție relativ mici în comparație cu alți furnizori de plăți, cum ar fi cardurile de credit sau portofele electronice.
  .
 • Contra:
  • .
  • Disponibilitate limitată: Ilixium este disponibil în prezent doar în câteva țări, ceea ce poate limita utilizarea sa pentru unii jucători.
  • .
  • Limitări de retragere: Spre deosebire de alte metode de plată, Ilixium nu poate fi utilizat pentru retrageri din cazinourile online. Acest lucru ar putea incomoda jucătorii care preferă să își efectueze toate tranzacțiile prin aceeași metodă de plată.

Cum se folosește Ilixium ca metodă de depozit a cazinoului

Crearea unui cont pe Ilixium este simplă și necesită doar câteva detalii personale de la utilizatori, inclusiv numărul lor de telefon mobil. Odată ce utilizatorii s -au înregistrat, își pot conecta contul bancar și cardurile de credit/debit la contul lor Ilixium.

Când se conectează la un cont de cazinou online, utilizatorii pot selecta Ilixium ca metodă de plată preferată și pot introduce suma pe care doresc să o depună. Ilixium va trimite un mesaj de confirmare pe telefonul utilizatorului prin SMS, pe care utilizatorul trebuie să -l aprobe. Depozitul va apărea instantaneu pe contul de cazinou al utilizatorului. Ilixium oferă, de asemenea, funcții de securitate suplimentare, cum ar fi criptarea parolelor, pentru a face tranzacțiile și mai sigure.

Concluzie

Ilixium este o aplicație inovatoare de plată mobilă care oferă o metodă de depozit fiabilă și ușor de utilizat pentru jucătorii de cazinou online. Taxele sale scăzute de tranzacție, ușurința de utilizare și măsura de securitate îl fac o alegere de top pentru jucătorii care doresc să depună rapid și în siguranță fonduri în contul lor de cazinou online. Cu toate acestea, disponibilitatea sa limitată și incapacitatea de a utiliza ca metodă de retragere pot fi înlăturate pentru unii jucători. În total, Ilixium este un plus nou și solid pentru lumea tranzacțiilor financiare online și merită luat în considerare pentru fanii cazinourilor online care apreciază comoditatea și securitatea.

Ilixium Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este Ilixium?

Ilixium este o nouă metodă de plată a cazinourilor online care permite jucătorilor să depună depozite direct din factura telefonului mobil.

Cum fac un depozit folosind Ilixium?

Pentru a face un depozit folosind Ilixium, selectați -l pur și simplu ca metodă de plată la casierul cazinoului și introduceți suma pe care doriți să o depuneți. Vei primi apoi un mesaj text pe telefonul tău, solicitându -ți să confirmi tranzacția.

Ilixium este sigur de utilizat?

Da, Ilixium este o metodă de plată sigură și sigură. Toate tranzacțiile sunt protejate de criptarea SSL, iar detaliile dvs. nu vor fi partajate cu terți.

Care sunt taxele pentru utilizarea Ilixium?

Ilixium nu percepe taxe pentru efectuarea depozitelor, dar unele cazinouri pot percepe o taxă de procesare. Verificați cu cazinoul pentru mai multe detalii.

Pot să -mi retrag câștigurile folosind Ilixium?

Nu, Ilixium este disponibil în prezent doar ca metodă de depozit. Va trebui să selectați o altă metodă de plată pentru a vă retrage câștigurile.

Ce monede acceptă Ilixium?

Ilixium acceptă în prezent plăți în EUR și GBP.

Există o limită la cât pot depune folosind Ilixium?

Da, suma maximă pe care o puteți depune cu Ilixium variază în funcție de furnizorul mobil și de cazinou. Consultați -vă cu furnizorul și cazinoul pentru mai multe detalii.

Pot folosi Ilixium pentru a depune la orice cazinou online?

Nu, Ilixium este acceptat doar la cazinourile online selectate. Verificați casierul cazinoului pentru a vedea dacă Ilixium este disponibil ca metodă de plată.