Person to Person Cazinou

Person to Person Cazinou

 • BetOnline Cazinou
  Metode de depozit:
  LitecoinVisaNetellerLitecoinBank Wire Transfer
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  200% până la 400 USD
  +18 | Jucători noi
 • Sports Betting Cazinou
  Metode de depozit:
  Bitcoin CashSkrillJCBSofortEthereum
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  100% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi
 • 5Dimes Cazinou
  Metode de depozit:
  ChequeReloaditVisaBank Wire TransferReloadit
  și altele...
  Rating
  9.5
  Bonus de bun venit
  100% până la 400 USD
  +18 | Jucători noi

Persoană la persoană ca metodă de depozit a cazinoului - un ghid complet

Cuprins

În lumea jocurilor de noroc online de cazinouri, există mai multe metode de plată din care jucătorii să aleagă. O astfel de metodă populară de depozitare a cazinourilor este persoana cu persoana, care permite jucătorilor să depună și să retragă fonduri direct din contul lor bancar printr -un serviciu de transfer de bani. Dacă aveți în vedere utilizarea acestei metode, citiți mai departe pentru a afla despre beneficiile cheie și dezavantajele persoanelor la persoană la persoană ca metodă de depozit de cazinou.

PRO -uri de a folosi o persoană la persoană ca metodă de depozit de cazinou

Există mai multe avantaje ale utilizării persoanei la persoană ca metodă de depozit de cazinou:

 • Securitate: Unul dintre avantajele principale ale utilizării persoanei la persoană ca metodă de depozit a cazinourilor este nivelul ridicat de securitate pe care îl oferă jucătorilor. Deoarece transferul de fonduri se realizează printr -un serviciu de transfer de bani, jucătorii pot fi asigurați că informațiile lor financiare sunt protejate de potențialele atacuri cibernetice.
 • Nu este nevoie de un card de credit: Utilizarea persoanei la persoană ca metodă de depozit a cazinoului înseamnă că nu trebuie să aveți un card de credit pentru a face depozite în contul dvs. Acest lucru poate fi util în special pentru jucătorii care nu au acces sau doresc să utilizeze carduri de credit pentru tranzacții online.
 • Ușor de folosit: Un alt avantaj al unei persoane la persoană ca metodă de depozit a cazinoului este că este foarte simplu și ușor de utilizat. Jucătorii trebuie doar să -și furnizeze informațiile personale și bancare, iar transferul poate fi finalizat în câteva minute.
 • Disponibilitate: Persoana la persoană este disponibilă pe scară largă pe mai multe cazinouri online, ceea ce o face o opțiune de plată convenabilă pentru jucătorii care doresc să evite dificultățile de a deschide mai multe conturi cu diferiți furnizori de servicii.

Contra de utilizare a persoanei la persoană ca metodă de depozit a cazinoului

Deși există mai multe avantaje pentru utilizarea persoanei la persoană ca metodă de depozit a cazinourilor, există și câteva dezavantaje de luat în considerare:

 • Cheltuieli: Unul dintre principalele dezavantaje ale utilizării unei persoane la persoană este costul. În funcție de cazinou, jucătorii ar trebui să plătească taxe atât pentru depozite, cât și pentru retrageri. În plus, unele servicii de transfer de bani percep taxe mai mari decât altele, de aceea este important să faceți cercetarea dvs. și să comparați prețurile înainte de a alege un furnizor de servicii.
 • Timp de retragere: Retragerile făcute prin persoană la persoană pot dura mai mult decât alte metode de plată. În funcție de serviciul de transfer de cazinou și bani, poate dura 3-5 zile lucrătoare pentru ca jucătorii să-și primească fondurile.
 • Limitat la anumite regiuni: O altă problemă cu persoană la persoană este aceea că este posibil să nu fie disponibilă în toate regiunile. Unele țări și cazinouri online nu acceptă această metodă de plată, care poate fi o piedică majoră pentru jucătorii care doresc să o folosească ca metodă principală de plată.

Cum să faci o persoană să depună o persoană la un cazinou online

Dacă ați decis să utilizați o persoană pentru a face ca metoda de depozit a cazinoului, iată un ghid pas cu pas despre cum să faceți un depozit:

 1. Alegeți un cazinou online care acceptă persoană la persoană ca metodă de plată.
 2. Conectați -vă la contul dvs. și navigați la secțiunea casier sau bancară.
 3. Selectați persoană la persoană din lista opțiunilor de plată.
 4. Introduceți informațiile personale și bancare, inclusiv numele, adresa și numărul de cont.
 5. Confirmați tranzacția și așteptați ca fondurile să fie creditate în contul dvs.

Cum să faci o persoană la o persoană să se retragă dintr -un cazinou online

Retragerea fondurilor prin persoană la persoană este similară cu efectuarea unui depozit:

 1. Conectați -vă la contul dvs. de cazinou online.
 2. Navigați la secțiunea casier sau bancară.
 3. Selectați persoana la persoană ca metodă de retragere.
 4. Introduceți informațiile personale și bancare, inclusiv numele, adresa și numărul de cont.
 5. Confirmați tranzacția și așteptați ca fondurile să fie transferate în contul dvs. bancar.

Concluzie

În general, persoana la persoană este o metodă de depozit de cazinou fiabilă și sigură, cu mai multe beneficii, inclusiv securitate ridicată și ușurință de utilizare. Cu toate acestea, este posibil să nu fie potrivit pentru toți jucătorii din cauza costurilor și a timpilor de retragere mai lungi asociați cu această metodă de plată. Dacă aveți în vedere utilizarea persoanei pentru persoană ca metodă de depunere a cazinoului, asigurați -vă că faceți cercetarea dvs. și comparați prețurile înainte de a alege un furnizor de servicii.

Person to Person Cazinouri: întrebări frecvente

1. Care este metoda de depunere a persoanei la persoană (P2P) pentru cazinourile online?

Persoana la persoană este o metodă de depozit care vă permite să trimiteți bani direct la un cazinou online folosind un serviciu de transfer de bani, cum ar fi Western Union sau MoneyGram.

2. Cum fac un depozit P2P la un cazinou online?

Pentru a face un depozit P2P, va trebui să contactați asistența pentru clienți a cazinoului online și să obțineți detaliile necesare pentru tranzacție. Apoi, va trebui să accesați un serviciu de transfer de bani, cum ar fi Western Union sau MoneyGram și să trimiteți banii la detaliile furnizate.

3. Metoda de depozit P2P este sigură și sigură de utilizat la cazinourile online?

Da, metoda de depozit P2P este sigură și sigură de utilizat la cazinourile online. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați întotdeauna că trimiteți bani către un cazinou online legitim și nu pe un site înșelător.

4. Există taxe pentru utilizarea metodei de depozit P2P la cazinourile online?

Da, există de obicei taxe asociate cu utilizarea metodei de depozit P2P la cazinourile online. Aceste taxe variază în funcție de serviciul de transfer de bani utilizat.

5. Cât timp durează ca un depozit P2P să fie creditat în contul meu de cazinou online?

Timpul necesar pentru ca un depozit P2P să fie creditat în contul dvs. de cazinou online poate varia în funcție de serviciul de transfer de bani utilizat și de timpul de procesare al cazinoului online. Cu toate acestea, de obicei durează oriunde de la câteva ore la câteva zile.

6. Pot folosi metoda de depozit P2P pentru retrageri la cazinourile online?

Nu, metoda de depozit P2P nu este disponibilă pentru retrageri la cazinourile online. Va trebui să alegeți o metodă de retragere diferită, cum ar fi transferul bancar, portofelul electronic sau cecul.

7. Există limite pentru metoda de depozit P2P la cazinourile online?

Da, există de obicei limite la metoda de depozit P2P la cazinourile online. Aceste limite variază în funcție de cazinoul online și de serviciul de transfer de bani utilizat. Ar trebui să consultați asistența pentru clienți a cazinoului online pentru mai multe informații despre limitele de depozit pentru P2P.