EasyEFT Cazinou

EasyEFT Cazinou

 • This is Vegas Cazinou
  Metode de depozit:
  Money GramNeosurfVisaBitcoinSkrill
  și altele...
  Rating
  9.1
  Bonus de bun venit
  100% până la €/£/au $/1.000 $, primul bonus de depozit + 999 rotiri bonus
  +18 | Jucători noi
 • NetBet Cazinou
  Metode de depozit:
  SkrillWire TransferMasterCardBank Wire TransferFast Bank Transfer
  și altele...
  Rating
  9.5
  Bonus de bun venit
  150% până la 150 €
  +18 | Jucători noi
 • Grand Hotel Cazinou
  Metode de depozit:
  SkrillMasterCardEPSEcoPayzPostepay
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  Cumpărați $ 1 € Obțineți bonus de 20 € plus până la €/480 $ pentru următoarele 4 depozite, Welcome Bonus
  +18 | Jucători noi
 • Wizbet Cazinou
  Metode de depozit:
  EcoCardVisa DebitMasterCardNetelleriDEAL
  și altele...
  Rating
  9.8
  Bonus de bun venit
  200% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi
 • LuckyZon Cazinou
  Metode de depozit:
  MasterCardBank Wire TransferEcoPayzBitcoinMasterCard
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  1425 € sau 5 BTC + 150 FS
  +18 | Jucători noi

Easyft ca metoda de depozit a cazinourilor: o revizuire informativă

Cuprins

Când vine vorba de metode de plată online a cazinourilor, jucătorii din Africa de Sud au diverse opțiuni din care să aleagă. Una dintre cele mai populare și convenabile opțiuni de plată este ușoară.

Easyeft este o soluție de plată convenabilă și ușor de utilizat, de transfer de fonduri electronice (EFT), care vă permite să efectuați plăți online sigure direct din contul dvs. bancar. Este o metodă de plată din Africa de Sud, potrivită pentru jucătorii care nu au un card de credit sau preferă să nu folosească una.

Valori ale EasyEft ca metodă de depozit

Easyeft oferă mai multe beneficii ca metodă de depozit la cazinourile online:

 • Depozite instantanee: Plățile ușoare sunt procesate instantaneu, ceea ce înseamnă că puteți începe să vă jucați jocurile preferate de cazino imediat ce faceți un depozit.
 • Sigur și sigur: Easyeft folosește protocoale de securitate de ultimă generație pentru a se asigura că toate tranzacțiile sunt sigure și sigure. Este certificat de standardul de securitate a datelor din industria cardurilor de plată (PCI DSS) și folosește tehnologia de criptare SSL pentru a vă proteja datele financiare.
 • Ușor de folosit: Easyeft este proiectat pentru a fi ușor de utilizat și convenabil. Pentru a face un depozit, tot ce aveți nevoie este să selectați EasyEft pe pagina de plată și să alegeți banca. Veți fi direcționat către portalul sigur al băncii dvs. pentru a finaliza procesul de plată.
 • Fără taxe: Easyeft nu percepe nicio taxă pentru efectuarea depozitelor. Cu toate acestea, banca dvs. poate deduce taxele de tranzacție pentru plățile EFT. Verificați mai multe informații cu banca dvs.
 • Disponibil la multe cazinouri online: Easyeft este acceptat pe scară largă la multe cazinouri online, ceea ce îl face o opțiune de depunere convenabilă pentru jucătorii din Africa de Sud.

Valorile lui EasyFeft ca metodă de retragere

Easyeft nu este doar o metodă excelentă de depozit, ci și o metodă de retragere fiabilă. Unele dintre valorile sale cheie ca metodă de retragere includ:

Retrageri rapide: Retragerile prin EasyEft sunt procesate în 48 de ore, ceea ce înseamnă că puteți primi câștigurile în contul dvs. bancar în 2-3 zile. Acest lucru este mai rapid decât alte metode de retragere.

Fără taxe suplimentare: Easyeft nu percepe nicio taxă pentru retrageri. Cu toate acestea, banca dvs. poate deduce taxele de tranzacție pentru plățile EFT. Verificați mai multe informații cu banca dvs.

Sigur și sigur: Easyeft folosește aceleași protocoale de securitate pentru retrageri ca și pentru depozite, ceea ce înseamnă că datele dvs. financiare sunt întotdeauna protejate.

Cum să folosiți EasyEft ca metodă de depozit a cazinoului

Utilizarea EasyEft ca metodă de depozit este simplă și ușoară. Iată pașii de urmat:

 • Selectați Easyft ca metodă de depozit pe pagina de plată a cazinoului.
 • Alegeți banca dvs. din lista de opțiuni furnizate.
 • Veți fi redirecționat către portalul sigur al băncii dvs. pentru a finaliza procesul de plată. Introduceți detaliile solicitate, cum ar fi acreditările dvs. de conectare bancară și suma pe care doriți să o depuneți.
 • Confirmați plata și așteptați procesarea acesteia. Suma depusă ar trebui să reflecte imediat în contul dvs. de cazinou.

Concluzie

Easyeft este o soluție de plată fiabilă și convenabilă, potrivită pentru jucătorii din Africa de Sud care preferă să nu folosească un card de credit sau orice altă metodă de plată. Este ușor de utilizat, sigur și oferă depozite și retrageri rapide și fără probleme. În general, este o opțiune excelentă pentru jucătorii care doresc să se bucure de jocurile lor preferate de cazinou online, fără nicio problemă.

EasyEFT Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este ușor?

Easyeft este un serviciu de transfer de fonduri electronice care permite jucătorilor să transfere fonduri direct din contul lor bancar într -un cont de cazinou online.

Cum funcționează ușor?

Easyeft funcționează conectând conturile bancare ale jucătorilor la conturile lor de cazinou. Jucătorii se pot conecta pur și simplu la contul lor de cazinou și pot selecta Easyft ca metodă de plată. Apoi introduc detaliile contului lor bancar și suma pe care doresc să o depună.

Este ușor o metodă sigură și sigură pentru depunerea de fonduri la cazinourile online?

Da, EasyEft este o metodă de plată sigură și sigură. Utilizează tehnologie de criptare de ultimă generație pentru a proteja informațiile personale și financiare ale jucătorilor. În plus, toate tranzacțiile sunt procesate printr -un server securizat.

Există taxe asociate cu utilizarea EasyEft?

Da, pot exista taxe asociate cu utilizarea EasyEft. Aceste taxe sunt de obicei percepute de banca jucătorului și variază în funcție de politicile băncii.

Cât timp durează să apară depozite ușoare în contul meu de cazinou?

Depozitele Easyeft apar în mod obișnuit în conturile de cazinouri ale jucătorilor în câteva minute de la procesarea tranzacției.

Pot să -mi retrag câștigurile folosind EasyEft?

Da, multe cazinouri online permit jucătorilor să -și retragă câștigurile folosind EasyEft. Cu toate acestea, este important să consultați termenii și condițiile cazinoului pentru a vă asigura că această opțiune este disponibilă.

Există limite la cât pot depune folosind EasyEft?

Da, pot exista limite la cât de mulți jucători pot depune folosind EasyEft. Aceste limite variază în funcție de politicile cazinourilor individuale.

Pot folosi ușor pentru a depune fonduri la orice cazinou online?

Nu, EasyEft este disponibil doar la cazinourile selectate online. Jucătorii ar trebui să se verifice cu cazinoul preferat pentru a stabili dacă Easyeft este o metodă de plată acceptată.