Oink Cazinou

Oink Cazinou

 • Super Slots Cazinou
  Metode de depozit:
  VisaMasterCardPrepaid ATMCLICK2PAYWestern Union
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  200% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi
 • Fortune Panda Cazinou
  Metode de depozit:
  EthereumiDebitTRONBinanceBitcoin
  și altele...
  Rating
  9.7
  Bonus de bun venit
  100% până la 200 € + 50 rotiri gratuite
  +18 | Jucători noi
 • Stakezon Cazinou
  Metode de depozit:
  Rapid TransferSkrillRapid TransferMasterCardMasterCard
  și altele...
  Rating
  9.8
  Bonus de bun venit
  100% până la 300 €, primul bonus de depozit
  +18 | Jucători noi
 • Winolla Cazinou
  Metode de depozit:
  SkrillSkrillNetellerBank Wire TransferFlexepin
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  100% până la €/100 $ + 100 rotiri bonus, primul bonus de depozit
  +18 | Jucători noi
 • Wizbet Cazinou
  Metode de depozit:
  EcoCardVisa DebitMasterCardNetelleriDEAL
  și altele...
  Rating
  9.8
  Bonus de bun venit
  200% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi

Oink ca metodă de depozit de cazinou: o revizuire cuprinzătoare

Cuprins

Dacă sunteți un jucător frecvent la cazinourile online, știți cât de important este să aveți o metodă de plată fiabilă și sigură. Oink este un portofel electronic din Marea Britanie, care a câștigat popularitate ca opțiune de depozit de cazinou și retragere. În această recenzie, vom explora avantajele cheie ale utilizării Oink ca soluție de plată a cazinourilor.

Avantajele utilizării Oink ca metodă de depozit a cazinoului

Iată câteva dintre principalele avantaje ale utilizării Oink ca metodă de depozit de cazinou:

 • Tranzacții rapide și ușoare: Oink garantează depozite și retrageri rapide și eficiente. Depozitele sunt creditate instantaneu, în timp ce retragerile pot dura până la 24 de ore pentru procesare.
 • Nu există informații personale partajate cu cazinoul: Oink acționează ca un intermediar între jucător și cazinou. Aceasta înseamnă că informațiile dvs. personale și financiare nu sunt partajate cu cazinoul, asigurându -vă confidențialitatea și securitatea.
 • Taxe mici de tranzacție: Oink percepe taxe de tranzacție scăzute în comparație cu alte soluții de plată. Pentru depozitele de cazinou, taxa este de obicei în jur de 2,5% sau mai puțin.
 • Control bugetar: Oink vă permite să setați o limită de depozit pentru dvs., astfel încât să vă puteți gestiona mai eficient bugetul pentru jocuri.
 • Mai multe valute acceptate: Oink acceptă diverse valute, ceea ce o face o opțiune de plată convenabilă pentru jucătorii din diferite țări.
 • Aplicație mobilă disponibilă: Oink are o aplicație mobilă ușor de utilizat, care permite jucătorilor să își gestioneze plățile din mers.

Oink ca metodă de retragere

Oink nu servește doar ca metodă de depozit a cazinoului, dar permite jucătorilor să -și retragă câștigurile. Iată câteva avantaje ale utilizării Oink ca metodă de retragere:

În primul rând, utilizarea Oink ca opțiune de retragere vă permite să vă retrageți câștigurile într -un ritm chiar mai rapid decât alte soluții de plată. După cum am menționat anterior, retragerile pot dura până la 24 de ore, ceea ce este mai rapid decât alte portofele electronice precum PayPal. În plus, procesul de retragere este foarte simplu și ușor de utilizat, permițându-vă să obțineți câștigurile rapid și ușor, fără nicio problemă.

Limite de plată Oink

Când utilizați Oink, trebuie să țineți cont de limitele de plată stabilite de companie. Suma minimă pe care o puteți depune cu Oink este de 10 GBP, în timp ce suma maximă este de obicei în jur de 5.000 de lire sterline. Pentru retrageri, suma minimă este de 20 de lire sterline, în timp ce suma maximă este de obicei aceeași cu limita de depozit, în jur de 5.000 de lire sterline.

 • Depozit minim: 10 GBP
 • Depozit maxim: 5.000 de lire sterline
 • Retragere minimă: 20 de lire sterline
 • Retragere maximă: De obicei în jur de 5.000 de lire sterline

Concluzie

Oink este o metodă de plată fiabilă și sigură pentru jucătorii de cazino. Cu taxe de tranzacție scăzute, tranzacții rapide și eficiente și o aplicație prietenoasă cu mobil, Oink bifează toate casetele ca o soluție ideală de plată a cazinourilor. Indiferent dacă doriți să faceți depozite sau să vă retrageți câștigurile, Oink te -a acoperit.

Oink Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este Oink?

Oink este o metodă de plată care permite utilizatorilor să depună depozite la cazinourile online folosind numărul lor de telefon mobil.

Cum funcționează Oink?

Pentru a utiliza Oink, utilizatorii trebuie să -și înregistreze numărul de telefon mobil cu serviciul. Apoi pot face depozite la cazinourile online selectând Oink ca metodă de plată și introducând suma pe care doresc să o depună. Depozitul va fi perceput la factura telefonului mobil.

Oink este o metodă de plată sigură?

Da, Oink este o metodă de plată sigură. Serviciul folosește măsuri avansate de securitate pentru a proteja informațiile personale și financiare ale utilizatorilor. În plus, utilizatorii nu trebuie să furnizeze nicio informație bancară sau card, ceea ce reduce riscul de fraudă și furt de identitate.

Pot retrage câștigurile folosind Oink?

Nu, Oink poate fi folosit doar pentru a face depozite la cazinourile online. Utilizatorii vor trebui să selecteze o metodă de plată diferită, cum ar fi un transfer bancar sau un portofel electronic, pentru a-și retrage câștigurile.

Există taxe pentru utilizarea Oink?

Nu, nu există taxe pentru utilizarea Oink. Serviciul este gratuit pentru utilizatori, deși utilizatorii ar trebui să se verifice cu furnizorul de telefonie mobilă pentru a se asigura că nu li se percepe taxe suplimentare pentru efectuarea depozitelor.

Oink este acceptat pe scară largă la cazinourile online?

Oink nu este încă acceptat pe scară largă la cazinourile online, dar popularitatea sa este în creștere. Utilizatorii ar trebui să verifice cu cazinoul online ales pentru a vedea dacă Oink este o metodă de plată disponibilă.

Există limite cu privire la cât pot depune folosind Oink?

Da, există limite la cât de mulți utilizatori pot depune folosind Oink. Limitele pot varia în funcție de furnizorul de telefonie mobilă a utilizatorului și de cazinoul online pe care îl folosesc. Utilizatorii ar trebui să se verifice cu furnizorul lor de telefonie mobilă și la cazinoul online pentru informații specifice despre limitele de depozit.

Ce ar trebui să fac dacă întâlnesc o problemă atunci când folosesc Oink?

Dacă utilizatorii se confruntă cu o problemă atunci când folosesc Oink, ar trebui să contacteze echipa de asistență pentru clienți a cazinoului online pe care îl folosesc. Site -ul OINK oferă, de asemenea, un formular de contact pentru utilizatorii care au nevoie de asistență.