Payza Cazinou

Payza Cazinou

 • Jet Cazinou
  Metode de depozit:
  EPSRippleWebMoneyPiastrixPiastrix
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  Câine roșu 225% până la 12.250 USD
  +18 | Jucători noi
 • Luxury Cazinou
  Metode de depozit:
  SkrillMaestroPayPalEcoPayzUkash
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  Bonus gratuit de 20 USD + 218% se potrivesc până la 436 USD
  +18 | Jucători noi
 • Aladdin's Gold Cazinou
  Metode de depozit:
  EcoPayzNetellerNetellerVisaEcoPayz
  și altele...
  Rating
  9.5
  Bonus de bun venit
  100% până la 400 USD
  +18 | Jucători noi
 • Royal Vegas Cazinou
  Metode de depozit:
  NeosurfMultibancoBank Wire TransferSoloEntropay
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  100% până la 300 €
  +18 | Jucători noi
 • Lucky Bird Cazinou
  Metode de depozit:
  Paysafe CardPayeerVisaZimplerQIWI
  și altele...
  Rating
  9.6
  Bonus de bun venit
  300% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi

Payza ca metodă de depozitare a cazinourilor: pro și contra

Cuprins

Payza este unul dintre cele mai populare portofele electronice care au devenit larg acceptate ca o metodă de depozit și retragere a cazinourilor în ultimii ani. Dacă aveți în vedere utilizarea Payza ca opțiune principală de plată pentru jocurile de cazinou online, acest articol vă va oferi informații utile asupra valorii sale ca metodă.

PRO -uri de utilizare a Payza în cazinourile online

Payza oferă mai multe beneficii care îl fac o metodă de plată ideală pentru jucătorii de cazinou online. Mai jos sunt câteva dintre cele mai notabile avantaje ale utilizării Payza atunci când efectuați depozite și retrageri la cazinouri:

 • Procesarea rapidă a tranzacțiilor: Payza procesează rapid depozitele și retragerile, ceea ce îl face una dintre cele mai rapide metode de plată din industrie. Depozitele sunt de obicei creditate instantaneu, iar retragerile pot dura între 24-72 de ore pentru a fi finalizate, în funcție de timpul de procesare al cazinoului.
 • Tranzacții sigure și sigure: Payza utilizează mai multe straturi de securitate, inclusiv criptare SSL pe 128 de biți și autentificare cu doi factori (2FA), pentru a asigura tranzacții sigure și sigure. Aceasta înseamnă că detaliile dvs. personale și financiare sunt păstrate confidențiale și protejate de fraudatori.
 • Convenabil și ușor de utilizat: Payza este ușor de utilizat și este accesibilă pe toate dispozitivele, inclusiv pe telefoanele și tabletele mobile. De asemenea, puteți conecta contul Payza la contul dvs. bancar sau la cardul de credit, ceea ce face ușor să vă retrageți câștigurile.
 • Taxe mici: Payza percepe taxe mici pentru procesarea plăților, ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru jucătorii de cazinou online. Cu toate acestea, taxele variază în funcție de tipul de tranzacție și de moneda utilizată.

Contra de utilizare a Payza în cazinourile online

Ca orice metodă de plată, Payza are dezavantajele sale. Iată câteva dintre dezavantajele potențiale ale utilizării Payza în cazinourile online:

Acceptat în câteva cazinouri: Payza nu este la fel de larg acceptat în cazinourile online ca și alte metode de plată, cum ar fi cardurile de credit sau portofetele electronice precum PayPal și Skrill. Deși crește în popularitate, este posibil ca unele cazinouri să nu permită tranzacțiilor Payza sau pot impune taxe suplimentare.

Verificarea contului: Payza solicită utilizatorilor să își verifice conturile înainte de a putea face tranzacții. Acesta este un pas suplimentar care poate dura timp și efort. De asemenea, este demn de remarcat faptul că Payza are cerințe stricte de verificare, ceea ce poate fi o provocare pentru unii utilizatori.

Rate de schimb valutar: Când utilizați Payza pentru tranzacții transversale, va trebui să plătiți o taxă de schimb valutar. În timp ce această taxă este relativ scăzută, aceasta se poate adăuga în timp, afectând bugetul general de jocuri.

Cum se folosește Payza în cazinourile online

Utilizarea Payza ca metodă de depozit în cazinourile online este relativ ușoară. Pentru a face acest lucru, urmați pașii de mai jos:

 1. Creați un cont Payza dacă nu aveți încă unul.
 2. Conectați -vă contul bancar sau cardul de credit la contul dvs. Payza.
 3. Alegeți opțiunea Payza din pagina de depozit a cazinoului și urmați prompturile până la finalizarea tranzacției.
 4. După ce depozitul dvs. este creditat, puteți începe să jucați jocurile preferate de cazinou.
 5. Retragerile sunt procesate în mod similar. Alegeți opțiunea de retragere Payza și urmați instrucțiunile până la finalizarea tranzacției.

Concluzie

În general, Payza oferă mai multe beneficii care îl fac o opțiune de plată viabilă pentru jocurile de cazinouri online. Este sigur, sigur și convenabil de utilizat. Cu toate acestea, nu este la fel de larg acceptat ca și alte metode de plată, iar utilizatorii se pot confrunta cu cerințe suplimentare de verificare. Este o opțiune excelentă pentru jucătorii care caută o metodă de plată cu costuri reduse, rapide și fiabile pentru a face depozite și retrageri în cazinourile online.

Payza Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este Payza?

Payza este un sistem de plată a porților electronic care permite utilizatorilor să trimită și să primească bani online. Este o metodă populară de plată folosită de multe cazinouri online.

Cum îmi pot finanța contul Payza?

Vă puteți finanța contul Payza folosind un card de credit, un transfer bancar sau alte metode de plată acceptate. După ce contul dvs. este finanțat, îl puteți folosi pentru a face depozite de cazino.

Este sigur să folosiți Payza pentru a depune la un cazinou online?

Da, Payza folosește măsuri avansate de securitate pentru a vă proteja informațiile personale și financiare. Asigurați -vă că utilizați doar cazinouri online de renume pentru a vă asigura siguranța tranzacțiilor.

Pot să -mi retrag câștigurile la cazinou în Payza?

Unele cazinouri online vă permit să vă retrageți câștigurile în contul dvs. Payza. Verificați cu termenii și condițiile cazinoului pentru a vedea dacă acest lucru este posibil.

Există taxe pentru utilizarea Payza la cazinourile online?

Payza poate percepe taxe pentru anumite tranzacții, cum ar fi conversia valutară sau cererile de retragere. Verificați cu cazinoul și Payza online pentru taxele și politicile lor specifice.

Cât durează depunerea folosind Payza?

Depozitele Payza sunt de obicei procesate instantaneu, dar poate dura câteva minute pentru ca fondurile să apară în contul dvs. de cazinou.

Care este suma minimă și maximă a depozitului pentru Payza la cazinourile online?

Sumele minime și maxime de depozit variază între cazinourile online. Verificați cu pagina de plată a cazinoului pentru a vedea limitele lor specifice pentru depozitele Payza.

Pot folosi Payza pentru a depune în orice cazinou online?

Nu, nu toate cazinourile online acceptă Payza ca opțiune de depunere. Verificați cu pagina de plată a cazinoului pentru a vedea dacă Payza este o metodă de plată acceptată.