PostePay Cazinou

PostePay Cazinou

 • 1xBet Cazinou
  Metode de depozit:
  MasterCardPayeerNordeaPayKwikPrivat24
  și altele...
  Rating
  9.1
  Bonus de bun venit
  200% până la 400 USD
  +18 | Jucători noi
 • Captain Cooks Cazinou
  Metode de depozit:
  SwedbankEcoPayzKalibra CardMasterCardSofort
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  100 de șanse de a câștiga jackpot -ul pentru doar 5 lire sterline
  +18 | Jucători noi
 • 1xSlots Cazinou
  Metode de depozit:
  QIWITrustlyWebMoneyATM OnlineDash
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  100% până la 500 USD
  +18 | Jucători noi
 • Casino Share Cazinou
  Metode de depozit:
  EPSQIWIinstaDebitPugglePayPayPal
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  Bonus gratuit de 20 USD + 218% se potrivesc până la 436 USD
  +18 | Jucători noi
 • Golden Reef Cazinou
  Metode de depozit:
  MultibancoinstaDebitNetellerUkashMaestro
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  100% până la 900 € (de trei ori până la 300,00 EUR la primele trei depozite)
  +18 | Jucători noi

Postpay ca metodă de depozit de cazinou: pro și contra

Cuprins

PostePay este un card preplătit emis de Serviciul Poștal Italian, Poste Italiane. Cardul poate fi utilizat pentru a efectua plăți online, inclusiv la cazinourile online. Iată argumentele pro și contra utilizării postpay ca metodă de depozit a cazinoului.

Pro de utilizarea postpay ca metodă de depozit a cazinoului

1. Securitate:PostePay este o metodă de plată sigură care permite jucătorilor să depună depozite fără a -și dezvălui informațiile personale sau financiare operatorului de cazinou. Cardul poate fi încărcat doar cu o sumă specifică de bani, astfel încât jucătorii să își poată limita cheltuielile.

2. comoditate:Postpay poate fi achiziționat de la orice oficiu poștal italian și poate fi reîncărcat online sau la un birou poștal. De asemenea, permite tranzacții rapide și ușoare, depozitele fiind creditate în contul de cazinou al jucătorului instantaneu.

3. Fără taxe:PostePay nu percepe taxe pentru depozite la cazinourile online, atât timp cât cazinourile nu percep o taxă. Cu toate acestea, pot exista taxe pentru încărcarea sau retragerea banilor din card.

 • 4. acceptat pe scară largă:PostePay este acceptat la majoritatea cazinourilor online italiene, ceea ce îl face o opțiune convenabilă pentru jucătorii italieni.
 • 5. Bonusuri:Unele cazinouri online oferă bonusuri pentru utilizarea postpay ca metodă de depozit, oferind jucătorilor stimulente să utilizeze această opțiune.
 • 6. Confidențialitate:Utilizarea postpay permite jucătorilor să mențină confidențialitatea și poate ajuta la menținerea tranzacțiilor de jocuri de noroc discrete.

Contra de utilizare a postpay -ului ca metodă de depozit a cazinoului

1. Disponibilitate limitată:PostePay este disponibil doar pentru jucătorii din Italia, ceea ce înseamnă că jucătorii internaționali nu sunt capabili să utilizeze această opțiune de plată.

2. Restricții de retragere:Nu toate cazinourile permit retragerile pe carduri Postpay, ceea ce înseamnă că jucătorii ar putea avea nevoie să utilizeze alte metode de retragere.

3. Verificare:Jucătorii care utilizează PostePay pot fi obligați să parcurgă pași suplimentari de verificare pentru a se asigura că cardul este utilizat în mod legitim, ceea ce poate consuma mult timp.

Utilizarea postpay -ului la cazinourile online

Utilizarea postpay ca metodă de depozit a cazinoului este simplă. După ce a achiziționat o carte și a încărcat -o cu bani, jucătorul se poate conecta la contul lor de cazinou și poate selecta postePay ca metodă de plată. Jucătorul va introduce apoi detaliile cărții și suma pe care doresc să o depună. Fondurile vor fi creditate în contul jucătorului instantaneu. Unele cazinouri pot necesita etape de verificare suplimentare înainte de procesarea depozitului.

 • Depozite: Sumele minime de depozit pot varia de la cazinou la cazinou, dar sunt în general destul de mici. Depozitele postpay sunt de obicei creditate instantaneu și nu suportă taxe de la cazinou.
 • Retrageri: Nu toate cazinourile permit retragerile din nou pe cardurile Postpay. Jucătorii ar putea avea nevoie să utilizeze metode alternative de retragere.
 • Timpuri de procesare: Depozitele efectuate folosind postpay sunt, în general, procesate instantaneu, în timp ce retragerile pot dura câteva zile pentru a fi procesate de cazinou.

Concluzie

PostePay este o metodă de plată convenabilă și sigură pentru jucătorii italieni care doresc să depună depozite la cazinourile online. În timp ce jucătorii internaționali nu sunt capabili să utilizeze această opțiune de plată, aceasta are o serie de avantaje pentru cei care pot. În general, PostePay este o alegere bună pentru jucătorii care apreciază confidențialitatea, securitatea și comoditatea.

PostePay Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este Postpay?

PostePay este un card preplătit care poate fi utilizat ca metodă de plată pentru achiziții online, inclusiv site -uri de jocuri de noroc online.

PostePay este o metodă de plată sigură?

Da, PostePay este o metodă de plată sigură care folosește tehnologie avansată de criptare pentru a vă proteja informațiile și tranzacțiile.

Pot folosi postpay pentru a depune fonduri în contul meu de cazinou?

Da, multe cazinouri online acceptă post -Pay ca metodă de plată pentru depozite și retrageri.

Cum obțin un card postpay?

Puteți obține un card Postpay la orice oficiu poștal italian. Va trebui să furnizați identificarea și un număr de cod fiscal pentru a aplica pentru card.

Care sunt taxele asociate cu utilizarea postpay?

Taxele pentru utilizarea post -Pay variază în funcție de tipul de tranzacție. Unele taxe pot include o taxă de activare unică, o taxă anuală de întreținere sau o taxă de tranzacție.

Pot folosi cardul meu Postpay pentru achiziții online în afara Italiei?

Da, puteți utiliza cardul dvs. PostePay pentru achiziții online în afara Italiei, dar se pot aplica taxe suplimentare.

Cât durează ca depunerea mea să fie creditată în contul meu de cazinou folosind postpay?

Depozitele făcute folosind postpay sunt de obicei creditate în contul dvs. de cazinou instantaneu. Cu toate acestea, poate dura mai mult în perioadele de tranzacție maximă.

Pot să -mi retrag câștigurile cazinoului folosind postpay?

Da, multe cazinouri online permit jucătorilor să -și retragă câștigurile folosind postpay. Cu toate acestea, este posibil să fiți supus taxelor și limitelor de retragere.