Money Order Cazinou

Money Order Cazinou

 • Slots Plus Cazinou
  Metode de depozit:
  instaDebitMasterCardSkrillMoney OrderNeteller
  și altele...
  Rating
  9.4
  Bonus de bun venit
  Casino Bella Vegas - 100% până la €/$/500 £ + 50 rotiri gratuite
  +18 | Jucători noi
 • BetOnline Cazinou
  Metode de depozit:
  LitecoinVisaNetellerLitecoinBank Wire Transfer
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  200% până la 400 USD
  +18 | Jucători noi
 • Sun Palace Cazinou
  Metode de depozit:
  Money OrderSafetyPayinstaDebitBitcoinNeteller
  și altele...
  Rating
  9.7
  Bonus de bun venit
  200% până la 600 USD
  +18 | Jucători noi
 • Vegas Online Cazinou
  Metode de depozit:
  NetellerVisaBitcoinMasterCardNeteller
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  100% până la 200 USD
  +18 | Jucători noi
 • Las Vegas USA Cazinou
  Metode de depozit:
  BitcoinVisaMoney OrderChequeACH
  și altele...
  Rating
  9.4
  Bonus de bun venit
  125% până la 500 AUD + 340 BONUS BONUS
  +18 | Jucători noi

Valoarea comenzii monetare ca metodă de depozit a cazinoului

Cuprins

Depunerea de bani într -un cont de cazinou online necesită o metodă de plată fiabilă, rapidă și sigură. Comanda money este o opțiune excelentă atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei cu experiență, care doresc să depună depozite și retrageri la cazinourile online. Comanda monetară este un tip de plată în care jucătorul trimite monedă fizică la cazinou prin poștă sau un serviciu de transfer de bani. În acest articol, vom explora beneficiile utilizării comenzii monetare ca metodă de depozit și retragere a cazinourilor.

Depunerea de fonduri cu ordin de bani

Trimiterea de fonduri prin comandă monetară este un proces relativ simplu. Jucătorul poate achiziționa o comandă de bani de la banca lor sau de la un retailer local. Apoi completează suma dorită și informațiile destinatarului, care, în acest caz, este cazinoul. Acum, îl pot trimite prin poștă la adresa cazinoului sau pot folosi un serviciu de transfer de bani. Deoarece cazinourile online nu se ocupă de depozitul fizic, jucătorii ar trebui să verifice întotdeauna detaliile cu departamentul de asistență pentru clienți al cazinoului înainte de a trimite comanda monetară. Odată ce fondurile vor fi primite, contul jucătorului va fi creditat cu suma pe care au trimis -o și pot începe să joace jocurile preferate.

 • La fel ca porțile electronice și cardurile preplătite, depozitele de comenzi de bani sunt procesate rapid și sunt de obicei disponibile instantaneu.
 • Efectuarea unui depozit cu o comandă de bani este la fel de sigură ca trimiterea oricărui alt tip de poștă sau colet și veți primi o confirmare că destinatarul a primit fondurile.
 • Comenzile de bani oferă jucătorului un strat suplimentar de confidențialitate. Cazinourile online nu au acces la informațiile bancare ale jucătorului, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru jucătorii care doresc să își păstreze activitatea de jocuri de noroc private.

Retragerea fondurilor cu ordin de bani

Retragerea fondurilor prin intermediul ordinului monetar necesită, de asemenea, jucătorilor să ceară cazinoul lor pentru instrucțiuni specifice. În timp ce procesul ar putea varia de la un cazinou la altul, cazinoul va oferi jucătorului informațiile necesare pentru a -și face retragerea prin poștă. Odată ce jucătorul solicită retragerea lor, se pot aștepta să ajungă pe poștă în termen de zece zile lucrătoare, în funcție de orele de procesare ale cazinoului. Rețineți că retragerea prin comandă prin poștă poate implica unele taxe.

Retragerile de comenzi de bani oferă următoarele beneficii:

 • Jucătorii nu trebuie să furnizeze informațiile lor bancare unui cazinou online, ceea ce îmbunătățește în continuare confidențialitatea și securitatea tranzacțiilor lor.
 • Este o metodă fiabilă și simplă pentru jucătorii care preferă verificările fizice, mai degrabă decât retragerile online.

Valoarea ordinii monetare

Comanda money este o opțiune de plată excelentă pentru jucătorii care doresc transferuri rapide, sigure și private. Este o alternativă de încredere pentru jucătorii care nu pot folosi metode tradiționale de plată online sau nu au acces la porțile electronice, cardurile preplătite sau alte opțiuni de depozit. Deoarece comenzile de bani impun jucătorului să trimită monedă fizică, acesta servește ca un strat adăugat de securitate și confidențialitate. Jucătorii pot utiliza, de asemenea, ordinea monetară în scopuri de retragere, ceea ce îl face una dintre puținele opțiuni de plată din industria jocurilor de noroc, capabile să servească în mod fiabil cererile de depozit și retragere.

 • Depozitele sunt disponibile instantaneu, iar retragerile ajung într -un interval de timp rezonabil.
 • Comanda money este acceptată pe scară largă în industria cazinourilor online, ceea ce o face o opțiune convenabilă și simplă pentru jucători.
 • Comenzile de bani oferă jucătorilor un nivel de confidențialitate și securitate, deoarece cazinourile online nu vor avea acces la informațiile tradiționale bancare ale unui jucător.

Concluzie

Comanda monetară este o opțiune bancară excelentă pentru jucătorii care apreciază confidențialitatea, securitatea și simplitatea lor atunci când depun și retrag bani la cazinourile online. Oferă un serviciu rapid și fiabil, care este o alternativă excelentă la metodele tradiționale de plată cu care sunt obișnuiți jucătorii. Comenzile de bani ar putea fi, de asemenea, cea mai bună opțiune de retragere pentru jucătorii care nu doresc să -și împărtășească informațiile bancare online.

Money Order Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este o comandă monetară?

Comanda monetară este un tip de metodă de plată în care un client achiziționează un document care garantează suma specificată de bani este plătită unui destinatar desemnat.

Pot folosi comanda de bani ca metodă de depozit în cazinourile online?

Da, unele cazinouri online acceptă comanda monetară ca metodă de depozit.

Cum fac un depozit de comandă de bani unui cazinou?

Trebuie să achiziționați o comandă de bani și apoi să o trimiteți la adresa specificată a cazinoului împreună cu informațiile solicitate, cum ar fi detaliile contului dvs.

Există taxe asociate cu depozitele de ordine de bani?

Da, este posibil să fiți nevoit să plătiți o taxă în timp ce achiziționați o comandă de bani. În plus, unele cazinouri pot percepe o taxă pentru prelucrarea depozitelor de ordine monetară.

Care este suma minimă și maximă pe care o pot depune prin comandă monetară?

Suma minimă și maximă de depozit variază de la cazinou la cazinou. Trebuie să verificați site -ul web al cazinoului sau să contactați asistența lor pentru clienți pentru a cunoaște limitele exacte.

Cât durează un depozit de comandă de bani pentru a reflecta în contul meu de cazinou?

Poate dura oriunde de la câteva zile la câteva săptămâni pentru ca un depozit de comandă de bani să se reflecte în contul dvs. de cazinou. Timpul de procesare depinde de cazinou și de procesorul de plată.

Pot folosi ordinea de bani pentru a -mi retrage câștigurile de la cazinou?

Nu, ordinea monetară nu este o metodă de retragere. Trebuie să alegeți o metodă de plată alternativă, cum ar fi transferul bancar sau e-portofel pentru a vă retrage câștigurile din cazinou.

Este sigur să folosiți comanda monetară ca metodă de depozit în cazinourile online?

Da, comanda monetară este o metodă de plată sigură, deoarece nu implică împărțirea informațiilor bancare sensibile. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că achiziționați comanda de bani de la un furnizor de renume și să -l trimită la adresa corectă furnizată de cazinou.